Mamasu Ebraz son 13 günüm kaldı başta korkuyordum şuan nedense fazla özgüvenliyim 😂 millet yapıyosa ben neden yapamıyım kafasındayım kendimi pehlivan gibi güçlü hissediyorum 😂😂
ChemistrySK Tugbazdmr benimde son 13 , korkuyu aklima getirmiyorum olumlamalar yapıyorum sürekli, cok kolaylikla keyifle hızla tek bir ikinmada doguracagim Allahin izniyle🥰
Merve_vrl Ebraz Sonrasını düşün bence🌺 ona kavuşacağın anı,birlikte yaşayacağınız güzel günleri 🥰 ben de korkmuyor değilim tabii korkmuyorum diyen yalan söyler ama Allah büyük,sağ salim saglikli şekilde gelsinler de cekecegimiz ağrıya değsin inşallah 🌺
Kader2135 Benim de haftaya Perşembe sezeryan olucak aşırı korkuyorum bende ikinci bide birinci de hiç korkmuyordum ama bunda aşırı korkuyorum şimdiden
BirazbundanBirazondan1 Ebraz 33 hafta da bendede korku var. Geçen hafta 3 gün boyunca bir şeyleri bahane edip ağladım. Ağlamanın sonu hep ben nasıl doğuracağım oldu 🙄
Gizemmiray35 Ebraz geçer geçer canım hepsi geçici şeyler ağrıda sızıda dayanılmayacak gibi ağrılar değil bele vurulan iğneyi anlamıyorsun bile sonrası zaten çok hızlı olup bitiyor
Sibelkrgl Ebraz valla bende yok canım diğer ikisinde de yoktu herkes nasıl yapıyor bende yaparım dedim hastahaneye gittiğimde ilk saate baktım dedim ki akşam bu anı hatırlıcam ve bebeğim kucağımda olacak akşamı görmedik 1.5 saat sonra bebeğim kucağımdaydı inşallah buda öyle olur🙂
Zzeyynep04 Ebraz kız uyuşturuyorlar ben mesela bağırsamığı bebeğin kordonıu gördüm yukarıdan vuran ışığın kenarından birde 19 yaşındayım en gençleri olarak kımıldatmak istiyordum bacaklarımı tek ama ozamanda o halde duramazdım tek sorun çok üşüdüm o kadar biraz ağrı sızı oluyor kalktığında tabi ama ben ilk gün biraz yürüdüm ikinci gün kimseye tutmadan yürüdüm emin ol çocuğun için ona dayanıyor insan o yüzden korkma canım herşey geçicek o mis kokusunu duyduğunda.
Nazliicann3472 Ne zaman geri dönüşü olmayan bir yola girsem “taktik maktik yok bam bam” deyip kendime özgüven aşılayıp bu korkuyla eğleniyorum 😂 tavsiye edilir
Ebraz momness bi ara oluyordu şuan yok sırtım da oturma şeklime göre ağrıyor hatta sinirleniyorum normal oturuyorum işte bu sırtım niye ağrıyor diyorum 😂