MehmedinZeynebi Aşırı derecede halsiz yorgun ve ağır hissediyorum kendimi oğlumun gebeliginde hiç böyle olmadım kız bebeklerin hepsi mi boyle kasıklarım ağrıyor yürümeye mecalim yok
Selmapiskin MehmedinZeynebi aynen öyle canım 28+3 üm. Bide üstüne üstlük grip oldum. Aşırı ağırlaşmş halsiz hissediyorum
Hamileyim00 MehmedinZeynebi 31 haftaligiim bende bende sürekli yatmak istiyorum yorgun halsiz yürürken kalkarken zorlanıyorum oğluma hamileyken fındık bile toplayi mısır kirduydum bu kızda toilete bile gitmek yorucu 🤣
mother2 MehmedinZeynebi benim kide kız aynı gündeyiz bende öyleyim ve serklajliyim çok ağırlaşıyor ama sağlıklı olsun yeter
Selmapiskin MehmedinZeynebi büyük ihtimalle bide kız çocuğu ağırlaştrr derler. İlk gebeliğim erkek di aşırı aktif bir insandım temmuz da doğum yaptım ona rağmen çok zorlanmadım.
MehmedinZeynebi Selmapiskin gerçekten de sanırım kızdan böyle oluyor daha bu haftada doğurmak istiyorum
Hamileyim00 MehmedinZeynebi valla 2.hamileleigim oğlumda kuş gibiydim bu kız felegimi şaşırttı zorlaşıyor git gide
Asel2702 MehmedinZeynebi bence kızla alakası yok benmde ilkim kızdı ama rahattım bu erkek ikinci hamilelik ağır geçiyor sanırım ağrıdan kalkamıyorum 🤔
MehmedinZeynebi affa Oğlumda karnim çıkmadı bunda da çok çıkmamasına rağmen oglumunki den daha belirgin karnım var ama daha çok basen ve kalçama yaradı
Glfdnkygsz MehmedinZeynebi benim de kız olucak 39 haftalık oldum tam, ama hep kıpır kıpırdım hala da öyleyim gelmeye de niyeti yok daha
MehmedinZeynebi Glfdnkygsz bende hareketli olmaya çalışıyorum ama bazen aşırı halsiz bitkin uykulu ve rahatsız hissediyorum kendimi