Calasun snmtrhn o kalp agzimdan cikacak dogumdan cok korkan biriydim zaman yaklastikca heycandan o bile aklima gelmiyor 🤭 allah bu guzel duygulari cani gonulden isteyen tum kullarina nasip etsin insallah
Nehirce snmtrhn aysess tampon değil bildiğin orkid gibi ama daha kalını ve daha emici sızdırma vs. Olmuyor her tür çamaşıra takılıyor. Canped ve depend markalarının var marketlerde bebek bezi kısmında satılıyor. 😃
Umutdeniz snmtrhn 🤣🤣 ben bugn battaniyelerini atıp yıkadım yavaş yavaş başladm sankı arada yaalancı sancılarm başlamış bide kız erken dogar diyorlar korktm 🤣
FundaendeYaman Bizde 33+5 olduk zamanımız azalıyor bugün temizliğe başladım tek basıma yapıyorum yorulmamak icin hergün 1 oda yapıyorum aksama kıyafetleri ayırıp yıkamaya atıcaz zaman yaklaşıyor hastahane çantam hazır değil alacaklarım bitmedi çok is var gerçekten nasıl biticek bilmiyorum kızlar Doğum korkusu da sarmaya başladı 😂😂
canimincani FundaendeYaman gerçekten yapmaya başladıkça çoğalıyor gibi 🤦🏼♀️ 5. makinayı attım renkler karışmasın diye az az atıyorum daha 4 makina daha var
FundaendeYaman Esomami vallahi daha belli değil ama gidicem doktora bakalım ne dicek ama ben normal istiyorum acaba ne zaman belli olur ki normal Doğum olup olmadığı
canimincani Umutdeniz bende kalınları bi inceleri bi müslinleri bi bide renkleri karışır belki diye 4 makina çıktı 😥 yıka yıka bitmiyor kıyafetleri de renkleri karışır korkusuyla yine ayırıp ayırıp az az yıkayacam
canimincani snmtrhn progestan fitil olarak kullanıyorum bende tehlikeye karşı ağrım oluyor bitirmek istiyorum herşeyi