ayca-1004 karkacilknur bebeğin geliştiğini gösteriyormuş internetten baktığımda üç haftadır doktora gitmediğim gittiğimde soracağım cinsiyetin belli mi ben öğrenmedim hala 😊
karkacilknur ayca-1004 12 hafta civarı gitmiştim en son kontrole %80 erkek demişti cumartesi gidicem kesinleşir herhalde 😀
sunshine_ bukizanne iyi bari sevindim canım bende mi Bi terslik var dedim kimileri bebeği hissediyoruz falan diyor kendimden şüphe duydum
bukizanne sunshine_ yok canım için rahat olsun yalnız değilsin 🙂 hissedenler oluyor evet bende karnıma sürekli dokunuyorum konuşuyorum falan kişiden kişiye değişiyor demek ki 🥲
sunshine_ karkacilknur bende de var Sırt üstü de yatamadığıım için dinlenemiyor belim kasık ağrım bu aralar var çok
gokcen3232 ayca-1004 demire ben daha başlamadım. Siz kaçıncı haftada başladınız? Benim mide bulantılarım olmadı daha umarım bundan sonra da olmaz
ayca-1004 karkacilknur erkek çabuk belli ediyor diyorlar aslında ben tahmin sormadım netleşip öyle öğrenmek istedim hayırlısı olsun bakalım 🐣
sunshine_ karkacilknur balayı dönemi diyorlarda ben henüz sefasını süremiyorum bulantı kusma halsizlik bel kasık ağrısı 😃
Babyy21 15+2 haftalığız 🧿 d vitamini, folik asit, demir hapı ve kramp girdikçe magnezyum iç dedi doktorum. Karnım çok hafif çıktı belli değil 🤭
Babyy21 karkacilknur benim de regl ağrısı gibi kasıklarımda oluyor. Belimde de çok yorulunca çok ayakta kalınca oluyor
Elif__oztrk gokcen3232 Ayy benimde 14+4 🫠 sabahları karnım yok gibi akşam 6 aylık oluyoruz şişkinliğim çok oluyor 😅 multivitamin kullanıyorum sadece
karkacilknur sunshine_ Allah yardımcın olsun bu bulantı kusma işi insanı çok yıpratıyor 😌 benimkinin geçeli oldu baya darısıda senin başına
Bsraacelik karkacilknur ben folik asiti bıraktım doktorum decavit yazdı onun içinde de folik asit var dedi
karkacilknur ayca-1004 sabır edemedik 😂 aslına bakarsan çok da değişeceğini düşünmüyorum baya bir net görünüyordu ama bakalım sağlıklı olsunlar da 😇