gokcen3232 Biz 14+4 haftalığız kızlar. Sizin karnınız çıktı mı? Hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu dönemde
A12_S07 gokcen3232 14+1 şükür decavit ve d vitamini kullanıyorum hiç içmek istemiyorum açıkçası midem bulaniyo ama mecbur ağrı sızı azaldı hatta yok gibi sabahları kusma var sadece çok merak ediyorum bebisim iyimi iki haftadır görmüyorum kafamda kurup duruyorum tek ben mi boyleyim acaba
sunshine_ gokcen3232 bende 15+2 sabahları kalktığınızda karnınız çıkıyormu kızlar gün içinde yedikçe belli oluyor karnım ama sabah kalktığımda çok yok ?
Elif__oztrk gokcen3232 Ayy benimde 14+4 🫠 sabahları karnım yok gibi akşam 6 aylık oluyoruz şişkinliğim çok oluyor 😅 multivitamin kullanıyorum sadece
gokcen3232 Gamizzzz benim de çıkmaya başladı . Bundan 1 ay kadar önce de hormonlardan dolayı çıkıyordu göbeğim 🥰
gokcen3232 A12_S07 A12_S07 ben de iMom ve d vitamini kullanıyorum. En son gittiğim doktor da magnezyum takviyesi verdi. Ama henüz içmedim . Bu aylarda kullanan çok yok gibi çünkü
gly_ A12_S07 ben de 15 haftalık.. muayene üzerinden 2 hafta geçtiğinde ben de sizin gibi bir merak içinde oluyorum acaba ne durumda diye 🙈
Tugce_23 @"gokcen3232 ben folik asit kullanıyorum decavit kullanıyorum d vitamini damlası kullanıyorum iki tane birde demir ilacı kullanıyorum
A12_S07 gokcen3232 yani ben daha gözükmedim belki gittiğimde bana da verir arada kramp bacaklarda belde oluyo
bukizanne sunshine_ aramızda bir gün var benim de aynı şekilde gün içerisinde karnım çıkıyor sabah uyandığımda gidiyor
gokcen3232 sunshine_ göğüs hassasiyeti ilk aydan beri vardı zaten. Başka bir belirti yok bende. Sizde var mı peki
Gzdesri Nazooo- yaa keşke burdan takiplesebilsek ama olmuyor sanırım gozdesarisimsek belki bulursun instadan 🙈
Kedisevercan Haftadayız. Çok az karnım var. Magnezyum d vitamini ve demir ilacı kullanıyorum. Bahsettiğiniz decavit ne oluyor acaba?
ayca-1004 Bende bu gün 15+6 oldum Demir ve coledan damla kullanıyorum sabahları kahvaltı yaparken mide bulantılarım oluyor birde bel ağrım kuyruk sokumu oluyor bazen oturamıyorum bile sizde de oluyor mu
karkacilknur ayca-1004 15+3 günlüğüm şu 3-4 gündür benimde belimde özellikle kuyruk sokumunda ağırlar oluyor. Kramplarda cabası 😒
gokcen3232 ayca-1004 demire ben daha başlamadım. Siz kaçıncı haftada başladınız? Benim mide bulantılarım olmadı daha umarım bundan sonra da olmaz
sunshine_ bukizanne iyi bari sevindim canım bende mi Bi terslik var dedim kimileri bebeği hissediyoruz falan diyor kendimden şüphe duydum
ayca-1004 karkacilknur bebeğin geliştiğini gösteriyormuş internetten baktığımda üç haftadır doktora gitmediğim gittiğimde soracağım cinsiyetin belli mi ben öğrenmedim hala 😊
sunshine_ karkacilknur bende de var Sırt üstü de yatamadığıım için dinlenemiyor belim kasık ağrım bu aralar var çok
Babyy21 karkacilknur benim de regl ağrısı gibi kasıklarımda oluyor. Belimde de çok yorulunca çok ayakta kalınca oluyor