_Kubraaa_ Eylul_1 fotoğraf veriyor. Bana anlık 400 e yakın foto verdi. Video hiç sormadım onlarda vermedi. Belki vardır bilmiyorum
Mlina Minigiim-vebenn52 ben her yerinin daha iyi belli olması adına 22.haftama randevu almıştım. 22.haftamda gideceğim
Deniz098 oznurr__ normal kadın doğum uzmanından randevu alıyorsun muayene olurken doktoruna söylüyorsun yönlendiriyor ücretsiz yaptırıyorsun
Cananarda Benimde ayın 18inde detaylı ultrasonum var İstanbuldayım Kağıthanede Fehmi yazıcıoğlu perinatoloji doktoru 2000 tl
Meriva Basakhilal teşekkür ederim benim daha detaylı ultrasona var zaten o zamana kadar büyük ihtimal yine fiyat değişir. Benim 11+2 yarın ikili test yaptıracağım inşallah
Denizyadaaras Hdemir1618 direkt perinatolojiden mi aldınız randavu detaylı ultrason yapılmaz yazıyor muydu MHRS den aldiysaniz
sinemsii eczsimay merhabalar bende sağlıklıyım, sağlıkçı olduğumuzu söylememiz gerekiyor mu herhangi bir evrak istiyorlar mı acaba ?
Meriva Basakhilal Ekim ayında Selda hanıma gitmeye başlayacağım. Doktorum özeldi fiyatlar çok yükseldi Selda hanımı çok öneren oldu. Siz kime gidiyorsunuz
Ozgeee22 elifsen aynı durumu yaşıyoruz tam olarak 🤦🏻♀️ tamamlayıcım var Anadolu sigortada ama ayrıntılı ultrason ücrete tabi
Tinii_minii_mom Ozgem92 ayyy aynı yerdeymişiz merak ettiğim her yeri yazmışsınız Allah razı olsun valla