Eylulll_ gamzecgr Selam Hanımlar ,, Devlette Detaylı Ultrasona Gidicem ,. Giden varmı? Acaba uzun mu sürüyor sonuçlar , Devlette Sabah sıra alicam,ama sonuçlar ne zaman çıkar onu merak ediyorum ve ne yapıyorlar ??
gamzecgr Eylulll_ devlette detaylı için sırayı biraz ileri tarihe veriyorlar haftam geçmese devlette yaptircaktim bende 19 haftalığız şuan yetişmiyor sıra benimkine geç oluyor sonucları hemen çıkıyor sanırım ama çıktı,kayıt,ultrason görüntüsü vs ele vermiyorlar diye duydum ona çok emin değilim işte bebeği komple inceliyor ölçümlerini yapıyor iç organlarına bakıyor ortalama 40 dk sürüyormus
_Buse_0505 Asdfghhjkl bizm olduğumuz yere uzaktu smdi konumdan baktm,unutmuşum cnku bakırköy diyor konumda İstersenz siz googleye cerrah paşa tıp fakültesi murat dilmener hastanesi yazın çıkar konumuna da olduğunuz yerden daha iyi bakarsnz,doktorun ismi de Ali bey soyisimini unuttm çok iyi ilgilendi ve sira falan da beklemedk hemen girdk sakin bi yer
Gldnnn _Buse_0505 bende cerrahpaşa da yaptırmak istiyorum siz gittiğinizde aynı günde mi yaptılar yoksa başka gün mü çağırdılar?
Syavuzs Adennisa merhaba acaba hangi klinik ne zaman yaptırdınız bende suan alanyadayım yaptırmayı düşünüyorm
Mlina Minigiim-vebenn52 henüz deneyimlemedim 7 eylül de randevum var. Siz ne zaman gideceksiniz? Benden sonra ise tarihiniz deneyimledikten sonra bilgi veririm
Minigiim-vebenn52 Mlina olur ben de üç hafta sonraya gideceğim muhtemelen siz benden önce gidiyorsunuz kaçıncı haftada gideceksiniz ben Şuan 18 deyim
Mlina deryaaca memnun kaldınız mı? detaylıca bakıp Resimleri verdiler mi ? Bende 7eylülde gideceğim umarım memnun kalırım🌼
alitalia Esradenizz1 eveeet gördük 🌸 çok tatlı elini ağzına götürüyor ağzını açıp kapatıyor. Çok değişik 🩷
deryaaca @Mlina Yaklaşık 1 saat sürdü. Doktor adı Mahmut güngör. Biz memnun kaldık. Bi kaç adet yüzünün olduğu fotosunu ve raporunu verdi. Her detayıyla ilgilendi. İçiniz rahat olsun.
mervebicer Gns3434 Detaylı için direk kendiniz randevu alamıyorsunuz. Önce kadın doğum doktoruna gitmeniz gerekiyor o yönlendiriyor.
Mlina Minigiim-vebenn52 ben her yerinin daha iyi belli olması adına 22.haftama randevu almıştım. 22.haftamda gideceğim
hande777 Ankara’da Prof.Dr. Sertaç Esin’e gittim. Sabah 10:30 da başladı, 30 dk ara vererek saat 14:30’a kadar sürdü. Her detayı size gösteriyor ve anlatıyor. Sonrasında süreçle ilgili bilgi veriyor. Ben çok memnun kaldım. Ücret 3000 TL