Rabissssscee MerveTeyze 33ten beri tüm ölçümlerde 2-3 hafta gerilik görülüyordu 37 haftada 2360 civarı ölçüldü doktor 2500 altı doğar gibi demişti 38 haftada 2710 olarak doğdu :)
Zzeyynep04 Esradenizz1 erken doğdu alttan muayene de kanamam geldi birde plesanta ayrılmaya başlamış normal hastanede yatırcaktı normal doğurayım diye ama kanamanda durmaz ikimizde ölebilirdiniz dendi.Ciğeri tam gelişmediği için beş gün küvezde kaldı
Gl96 Benim şuan 35+2 2400 gr dı en son fakat suyunun az olduğunu söyledi pazartesi günü tekrar gideceğim yine suyunda azalma olursa sezeryanla alabilirim dedi küveze alınır mı acaba çok korkuyorum 😦
NaZende1600 Canseel13 toplanıyor hemde sık sık diyebilirim sertleşiyor karnım çok adet ağrısı gibi belimde ve kasımlarımda sa sızı var dün acildeydim açılma ve sancı yok dedi
NaZende1600 Aysehappymom bizde eskiler derler ki kilolu bebek daha kolay doğarmış kendini daha kolay ittirirmiş ne kadar doğru bilmem annem abimi evde doğurmuş en az beş kilo vardı diyor ben hastanede doğmuşum iki kilo yokmuşum kucağımda alamamış korkusundan
Twobabysmom Aysehappymom Ben eşime başka hastaneye gidelim dedim bebegım 3gunde bu kadar kilo alamaz dedim 3gun once 3600 demislerdi baska hastanede eşimde poliklinikteki Acilde ki ve doğum katında 3 doktor baktı hepsi mi yanlış ölçtü çocuğu riske atmayalım dedi bana da ultrasonla ve alttan bakarken bu çocuk bundan hayatta çıkmaz sıkışır dediler bende korktum sezaryen oldum maalesef
Hernasipvaktineesirdir MerveTeyze 38+4 te doğum yaptım. Doktor 4200 diyip sezeryana aldı çocugum 3.580 doğdu…..
KayraVeAnnesi_06 MerveTeyze 35+4 de kolestazdan dolayı riskim vardı erken doğum oldu 1 gün önce 2.600 demişti doktorum , 2.570 doğdu
meridr Honeybaby_ hayır sezaryen oldu kardeşim, preeklamsi ile gelmiştim 39a kadar, tansiyonum musade etmedi
WiseMom MerveTeyze 36+5 takipliydim teşhisliydim, preeklampsi ilerlemesi sebebiyle acil sezaryene alındım. Sürecimi okumak isterseniz; https://forum.mutluanneleriz.com/d/1570286-preeklampsigebelik-zehirlenmesi-surecim-dogum-ve-bilinmesi-gerekenler/102
Badesmmom MerveTeyze 3.850 gr dedi suyum gelip gittiğimde (39+4) 8 saat sonra bebeğimi kucağıma aldım 4.200 gr doğdu