plajterligi MerveTeyze 2300 ölçüldü 2550 doğdu doktorum +- 200 olarak düşünebilirsin diyordu her kontrolde
WiseMom MerveTeyze 36+5 takipliydim teşhisliydim, preeklampsi ilerlemesi sebebiyle acil sezaryene alındım. Sürecimi okumak isterseniz; https://forum.mutluanneleriz.com/d/1570286-preeklampsigebelik-zehirlenmesi-surecim-dogum-ve-bilinmesi-gerekenler/102
Bebis- MerveTeyze ultrason kilosu doğumdan 2 saat önce 4570 dendi hatta normal doğum yapamazsın sezeryen dedi ben doğururum belki dedim ve doğurdum doğum kilosu 3870 doğdu 40+1
Brnbsr MerveTeyze ilk bebeğimde son ultrasonumda 3100 demişti doktorum, aynı gün doğum yapmıştım 2900 doğmuştu oğlum 37+0 da ☺️
NobleMom MerveTeyze İlk kızımda 3500 civarı doğar demişti doktorum doğumdan bir gün önce. 3150 olarak doğdu 38+3 de. Şimdi ikinci kızımı bekliyorum. 36 haftalıkken tam 3 kiloydu. Bakalım kaç doğacak 🙂
MerveTeyze busrankan maşallah size 🧿 kaydırak olmuş :)) inşallah bu bebiş de sağlıkla bir avazda gelsin
busrankan Mariannaa hayır sadece ebeyi dinledim ıkın dediği zaman ıkındım ve nefesi kontrollü almak çok önemliydi sanırım
seizetheday MerveTeyze bizimkinde oynama olmadı 3100lerde falandı en son 1 hafta ya da 10 gün olmuştur doğuma gittim 3495 gr doğdu oğlum 💙
Zzeyynep04 Sukran2022 alındı canım ciğerleri gelişmediği için beş gün yattı iki gün yanında ben kaldım tek
Ebuss35 MerveTeyze Benim doktorum en fazla 3 kilo doğar dedi son muanemde bebek doğumda 4650 doğdu yanlışlıkla normal doğum olduğunu düşünemiyorum 🥹🤕