Aysnr11 Dunyammmm Bence sabah ilk idrarla yaparsan çıkar var zaten belli ki inşallah sağlıkla ilerlesin 😊
Dunyammmm Aysnr11 Amin inşallah canım 🧡 benim kafama takılan kaset testte niye çıkmadı ozamn kafamda deli sorular😁
Aysnr11 Dunyammmm Az da olsa aralarında hassasiyet farkı var ama bir günde değer yükseldiği için artık kaset testte de çıkma ihtimali var 😄 çok şüpheye düşmek istemiyorsan en güzel kan vermek 🥰
Dunyammmm Edagngr yaa maşallah 🧡 sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütmek nasip olsun🙏🏻 cinsiyeti ne 🌸
Dunyammmm cokkasmabeabi hadi inşallah 🧡 erken gebelik testi ya kuruma çizgisi falan olabilirmi acaba diye endişe ettim açıkçası kaset testlerde kuruma çizgisi çıkıyor fakat erken gebelik testinde hc görmedim sence 🌸
cokkasmabeabi Dunyammmm yok erken olduğu için kasette çıkmamıştır siz bi sonraki gün falan normal test yapsanız onda da silik çizgiyi görürsünüz. Rabbim gönlünüze göre versin 🌺
Dunyammmm Neslihan1309 kaseet testi yaptm yani varmi çizgi yokmu tam anlayamadım hafif silik var gibide yok gbide en iyisi ben bugün erken gebelik testi alayım yine yarn sabah yapaym 🤭