Mrvtmr Buseguzel hiç korkma tedirgin olma içini ferah tut cok rahat bişey bende çok korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı canım
Buseguzel Mrvtmr genel anestezi mi aldınız peki? Ya tarih belli olunca insan daha bi gergin oluyor. zaman daraldıkca o gün nasıl sakin kalıcam diye düşünüyorum sürekli 😔
Mrvtmr Buseguzel hayır canım spinal oldum ve çok rahat geçti 2gğndür de evimdeyim sadece oturup kalkarken dikişlerim sızlıyo en iyi çözümüde yürüyüş evde hep gidip geliyorum ama tedirgin olma korkulcak kadar kötü değil sezeryan
AdasuBraDoanay Mrvtmr benim yaşadım yerde epidural yokmuş spinal varmış ikisi aynı gibiymiş spinalde hastanede kaç gün kalınıyor ağrı sızı oluyor mu kaç gün de kalktınız ayağa 🤔 çok soru sordum ama korkularım var
Mrvtmr AdasuBraDoanay ben 2gece kaldım canım hastanede bugünde evde 2.günüm sadece oturup kalkarken hafif bi ağrı var dikişlerimde ama yürümek en iyi çözümü evde gidip geliyorum ben çok korkuyodum ama korktuğum gibi değildi gerçekten sende içini ferah tut
Buseguzel Mrvtmr inşaallah söylediğiniz gibi kolayca atlatırım ben de ama Korku olayını sanırım yenmem mümkün olmayacak , ne yapsam aklımdan çıkmıyor çünkü.Sayılı gün geriyor insanı elimde değil.önceden zaman geçmiyordu şimdi su gibi günler akıp geçiyo 😔😱