Mutluanne66 Sibelkrgl kaynanam eltimin kardeşi öldü diye onun adını koymak istedi emine benim için de çoktandır bu isim vardı diye bunu istiyorum
Mutluanne66 Sibelkrgl hım kız Kizin dan ayrı kalıyor ya ondan koymak istiyormuş ta istemiyorum sacmanin da ötesi
SNurays Mutluanne66 siz niye insanlarım dediğinde takılıyorsunuz fikir alıyorsunuz ki hiç konuşmayın bile size ne deyin geçin benim bulduğum isme laf edecekler ben söyledim kimse yorum bile yapmadı yapamaz onlara ne
Elif_p Mutluanne66 canım saçma değil de bu tür iki farklı isim olunca kulağa akıcı gelmiyor bir de bir tanesi söylendiği için diğeri gereksiz yük gibi oluyor muhtemelen ya eslem ya lina denecektir
Elif_p Mutluanne66 bosverin o zaman buradaki fikirleri de sormayın cevabınız da belli zaten koyun gitsin🤗
Gamzeramo Mutluanne66 ben genelde tek isimden yanayım 2 ismi sevmiyorum cinsiyetini bilmedigim icin suan düşünemiyorum da ne olsun diye lina bence daha güzel genede siz bilirsiniz ama kızım olursada adini elisa koymak istiyorum 😁😁😁
Zeynebtahir Mutluanne66 çocuklarinz ismiyle müsemma olacak cok guzel tercih etmissinz, lina ile bozmayin hurma agaci demek değilmi? Koskoca Allaha teslim olmus ismi koyup lina koymak altinla bakiri yan yana takmak gibi olmus bence
Eslemim34 Zeynebtahir Ne alaka ne alaka😅 ikisinin anlamı da çok Güzel kötü isimler değil. Bazen çok şaşırıyorum buradaki yorumlara. Kuran da da geçen bi isim olarak biliyorum lina’yı nesi kötü?
Minikperi Mutluanne66 bu forumdaki saçma isimleri okutursanız Eslem Lina’nın aslında ne kadar güzel bir isim olduğunu anlayabilirler belki..
Amigurumi Mutluanne66 ya kime ne sen beğendikten sonra insanlarda bir garip her kafadan bir ses çıkıyor. Mesela benim arkadaşımda eslem deniz koydu. Bence takılmayın kimseye de kulak asmayın
mrsmom_ Mutluanne66 masallah Allah bağışlasın 🥰 evet cift hem buyuyunce istedigini kullanır cocuga isim özgürlüğü 😊 benimde tek isim buyuk nine ismini vermisler 🤷🏻♀️ keske cift olsaydı da istedigimi kullansaydim😅
Eslemim34 Mutluanne66 İlk kızımın adı eslem şimdi 2. Geliyor bu da kız favori ettiğim isimler arasın da Lina da var. Bence çok güzel isimler. Ben tek isimden yanayım
Zeynebtahir Eslemim34 manası hurma dalı gibi bir sey degilmi? Kuranda kezban hüma da geciyor. Lenada geciyor. Biri yalanci biri onlar demek. Manasi mühim yahu
TgbHmz Mutluanne66 Bence isim koyma hakkı anne babaya ait olmalı sonuçta bizim cocugumuz siz kendiniz beğendiyseniz koyun herkesi memnun etmek imkansız😊