azragonul Ayseanneeee duyarsiniz Allahin izniyle bence çok stres yapmayın bu gebeligi cok etkiliyor nasipse emin olun sabah aksam hiç durmadan çalişsaniz bile olur sadece nasibinize çok inanin insallah Rabbim saglikli hayirli bi evlat nasip eder 💜
Ayseanneeee azragonul inşallah 🤎🤎çok stres yaptım maalesef üstünden üç gün geçiyor ilk iki gün bana iki yıl gibi geldi
azragonul Ayseanneeee Bol bol dua edin en büyük rahatlatici ve her zaman Allahin dedigi olacagina inanin bende ilk gebelikte tam 2 aylikken kalp atislarini ogrenmeye gidecegim gun düşük yapmistim 2 ay sonra tekrar hamile kaldim saglikli dogdu umarım sizinde gebeliğiniz saglikli sonuçlanir 💜kalp atışlarini duydugunzda haberinizi beklerim 😊o heyecani yaşarsiniz umarim Rabbim isteyen herkese yaşatsin insallah bu cuma akşamı hürmetine
Dynbfofrt busranur02 hiç korkma 6.haftada bana da bebek yok dedi 18mm di alalm dedi falan ben bekledm bir hafta sonra gördk 10.haftaya kadar görülebliyor. Şu an 13haftalığz
Bussra_1809 Dynbfofrt mucize gibi bi şey nasıl bu kadar emin konuşur doktorlar bana da alalım dedi Salı günü özele gideceğim
Dynbfofrt Bussra_1809 beklemekte fayda var aldırsaydm ömür boyu blemeyecektim varmıydı yok muydu hep aklımda kalbimde kalacaktı
Bussra_1809 Dynbfofrt benimde kalp atışı görüldü ama duyulmadı şu an kaşık ağrım var kahverengi lekelenmem var korkuyorum kaybettim belki de bilmiyorum
Mylittlemermaid İlk kızımda 8. Haftanın sonunda vajinal yöntemle duymuştuk , şu an 4 yaşında gayet sağlıklı , inşallah sizler de duyarsınız biraz bekleyin 🌸🙏