Tispe Elotyy Ahhh rüyalarıma giren eski doktorum😍 Başka hastaneye gitmek zorunda kalmıştım da istemeyerek ayrıldım doktorumdan😍
sedaus Elotyy merhaba. Benim henüz çok yeni ama ben de yarın için o doktora randevu aldım. Siz de önerir misiniz acaba
Asyaaammmm Betustrkmn 38+3 haftayız Buca da oturuyorum hem özel Ege yaşam hastanesi hem devlet buca kadın takipliyim hala karar veremedim gidişata göre karar vermeyi düşünüyorum son anda Kız bebek bekliyorum🥰
Son1434 Asyaaammmm merhaba bende Ege yaşam ve Yeşilyurt devlete gidiyorum maddi gidişata göre doğum yapcam artık Ege yaşamda hangi doktor takiplisin acaba
Sinem1925 Cgdmbln 20 haziranda hakan bey cannniimm doktorumm dogumumu yaptı çok iyi bir doktor sağlıkla kucağınıza alin inşallah 🥰🥰🥰
Cgdmbln Sinem1925 yaaa kavuştunuz demek 🙏💕 bende çok seviyorum doktorumu bizim de az kaldı artık.. hastaneden de memnun kaldınız mı ?
Kubr_21 12+2 buca kadin doğuma gidiyorum şinasi kılıça özel olarakta menemen sada hastanesi gokhan beye gidiyorum çok memnunum
defneveannesii_ Betustrkmn Selam🌸 İzmir/Kemalpaşa’da oturuyorum☺️ Medicana hastanesine gidiyorum doktorum cüneyt eftal taner🙏🏻 38+4 haftalık olduk kızımla, yarın sezaryenim var Allah nasip ederse🥹❤️
Yenianneperci35 defneveannesii_ merhabalar:) ben de kemalpaşada oturuyorum:) 1.5 sene olsu taşınalı çok bilmediğim için memleketim salihliye gidiyoruz doktora🌸 18+5 deyiz;) maşallah sizin bitmiş bile sağlıkla gelsin🌸🙏🏻
Bircicekanne Betustrkmn merhabalar Bucadayız 21 hafta kız bebek dr Eser çolak nasipse su hastanesinde olacak 🥰
Linaa90 Betustrkmn 33+0 alsancakta özel muayenehane gidiyorum doktorum Hüsnü Miral su Hast. Doğumum olcak 🌸
defneveannesii_ Yenianneperci35 Öyle mii?😊 Ne taraftasınız kemalpaşada? Evet bizim bitti yarın kavuşma günümüz Allah nasip ederse🥹❤️ Amin inşallah çok teşekkür ederim, hepimizin bebeği sağlıkla gelsin🌸🙏🏻
Yenianneperci35 defneveannesii_ mehmet akif ersoy mahallesindeyiz, çevre yolunda zorlu yapının orada:) siz🥰
defneveannesii_ Mom_83 Amin inşallah çok teşekkür ederim💖 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Allahın izniyle👼🏼🌸
Mom_83 Bornovada oturuyorum 24. Haftadayız Medicana Cüneyt Eftal Taner takipliyiz kız bebis bekliyoruz🙏🏻😊
Prenses-3504 Merhaba 37+5 prensesim olacak Bornova / Altındağda oturuyorum Buca seyfi Demirsoy Kadın doğumda takipliyim Dr.Muhammet cevat Şerif nasip olursa 31 Ağustosta sabah 8’00 de doğumum olacak sezeryan
defneveannesii_ Yenianneperci35 Aa annemlerin o tarafta, annemler de pazaryerinin karşısında oturuyorlar😍 Ben de örendeyim örene gelin geldim Kemalpaşa merkezden🫶🏻