adatuna melikemstf ben hamile şortu almıştım triko 1 tane bir tane de kısa biker taytlardan üstüne de eşimin tişortlerını giydim hep :)
neanladinyurdagull melikemstf 27 haftalık hamileyim dışarda elbise ve terlik giyiyorum zaten heryerim şiş ödem kilo aldığım için mecbur yeni alışveriş yapmak zorunda kaldım 3-5 elbiseyle yazı geçiriyorum
Yenianneperci35 melikemstf en rahatı elbise :) 18 haftalığız şükür geçen yazkilee oluyor ama bir aya kadar olmaz sanırım🙈
miniskesi melikemstf sadece elbise ve tulum😄 yaz başı şort tişört de giyiyordum artık kot şort da rahatsız etmeye başladı. en rahat elbise oluyor
mrsmom_ Bende tesettürlüyum bol paça tulum veya salopet arıyorum bilen var mı düzgün duruşlu bol paça
sevaldqn1 melikemstf penye türü pantolon giyorum kesinlikle fermuarlı ve düğmeli şeyler olmuyor artıkk göbüş benden önce gidiyor.. üst olarak aynı devam normalde de bol giyen birisi olduğm icin üstten sıkıntı çekmedim benim ayaklar nanaaay olduğu icin terlikle devam😂
Mucize55 36+4 ten bildiriyorum😅Neredeyse 3 aydır üstüme sadece eşimin tişörtlerinden altıma da kilot giyip geziyom😂😂😂Tişörtler oversize olursa çok mük👍🏻😅Kendinize erkek reyonundan tişört almanızı öneririm.Benim eşim bıktı artık benden gün sayıyor🤪