Buse__ylmzz07 Kızlar sabahtan beri sancım vardı bi geldik hastaneye 7 cm açıklığım yatış yapıldı 🫠 Nolur dua edin bana korkuyorum
Aasli-342874 Buse__ylmzz07 açılman çok iyi sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebişini darısı başıma (36+3)🥰❤️
Htcdgrl Buse__ylmzz07 kuzum insallah sağlıkla alırsın kucağına bende 40 olucam yakında ama hic acılmam yokmus acılma için ne yaptın acaba
Buse__ylmzz07 karaguzelirem_ Cren_0604 Asikiz19 Htcdgrl Memolininannesi kahvesever__ Aasli-342874 -Annem Doğurdum kızlar 🥹 çıkış anı zordu sadece:(
Buse__ylmzz07 Htcdgrl valla tüm tuşlara bastım benimde yoktu hiç bugün sabahtan akşama kadar az az kasılmalarım vardı artık akşam dayanamadım geldik hastaneye bir baktılar 7 cm
Cren_0604 Buse__ylmzz07 rabbim sağlıcakla bi avazda kucağına almayı nasıl etsin inşallah 🤲🏻 bana da dua et gelmiyor 🤣 gelmeye niyeti yok gibi😁
karaguzelirem_ Bir avazda kurtulmak nasip olsun Buse Hanım , bebeğiniz ve siz inşallah sağlıklısınızdır. Darısı biz bekleyen hamişlerin başına ☺️
Buse__ylmzz07 Meneksedemir 1234G kasılmayla sancı birdi hem sertleşiyordu hem ağrı giriyordu kahvesever__ __mom1 Aylasss97 Htcdgrl Betustrkmn Teşekkür ederim kızlar😍❤️ Çok tatlış bişi ama acıyla hala tam odaklanamadım ona