zeynepnilda12
Evet 🥰
40+1 Bebiş doğum kanalında bile değil 🥲
CgladaP
Yaaa çok rahatladım ☺️ benim oğlan kanalda olmayınca ya suniye cevap vermezse diye korkuyorum açıkçası. İnşallah bende hayırlısıyla doğurabilirim. Bebiş kilolu olduğundan doktor 42 ye kadar beklemek istemiyor
Sefanur_54 benimkide erkek 39+3’üm tık yok ama benim şöyle bir şansım var bebek kanal da 5 haftadır kanala inmiş canım bu videodaki egzersizlere başla günde 3.4 kez
CgladaP benim de yarın suni sancı ile 41+0 da normal doğum olacak. Suni sancı kaç saat sürdü sizin ?
Emineaksy5 arkadaşım için kısa sürdü acı eşiği yüksekti dayandı açılması daha hızlı oldu. Ama benim acı eşiğim suni sancı için yeterli gelmedi 5 saat dayanabildim o acıya sonra epidurali vurdular. epidural vurulduktan 5 saat sonra doğurdum ama epidurali vurduktan sonra pamuk gibi oldum 😊
Sefanur_54 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍 bizim kız 41 de doğduğu halde 3.150 gramdı onun bana artısı oldu😅
Sefanur_54 bende 40+1 im seninle ayni durumdayim hala bebis yukarda kanala girmedi. sanci desen 0. sadece bugun hastaneden geldikten sonra cok toplandi. yarin doktor yine gel dedi nst ye
zeynepnilda12
Yaparım canım teşekkür ederim 🤩
CgladaP
Benim şuan 3900 ama doktor fazla da olabilir iri görünüyor çok dedi 😅 o yüzden bekleyemeyiz dedi doktor
CgladaP bebeğiniz kanala girmişmiydi acaba
Sefanur_54 coreklendi kaldi 😊
Yamani
Dişlenecek yakında içerde 😂😂
Simaymavi 39 benim de insllah girmiştir cuma kontrol var kız çocuğu erken gelir diyolar ama 🤔 yok tik yok
Sefanur_54 maşallah kilosuna miniğin 😍 🧿 umduğunuzdan daha kolay bir doğumunuz olur inşallah 🙏🏻💙
CgladaP
İnşallah dua edin ☺️
Asklim
Demek ki zamanları gelmedi diye teselli ediyorum kendimi ama ister istemez strese giriyor insan 🥲
Sefanur_54 Ayn öyle bakalım ne zaman gelicek