CgladaP
Yaaa çok rahatladım ☺️ benim oğlan kanalda olmayınca ya suniye cevap vermezse diye korkuyorum açıkçası. İnşallah bende hayırlısıyla doğurabilirim. Bebiş kilolu olduğundan doktor 42 ye kadar beklemek istemiyor

Sefanur_54 benimkide erkek 39+3’üm tık yok ama benim şöyle bir şansım var bebek kanal da 5 haftadır kanala inmiş canım bu videodaki egzersizlere başla günde 3.4 kez

CgladaP benim de yarın suni sancı ile 41+0 da normal doğum olacak. Suni sancı kaç saat sürdü sizin ?

Emineaksy5 arkadaşım için kısa sürdü acı eşiği yüksekti dayandı açılması daha hızlı oldu. Ama benim acı eşiğim suni sancı için yeterli gelmedi 5 saat dayanabildim o acıya sonra epidurali vurdular. epidural vurulduktan 5 saat sonra doğurdum ama epidurali vurduktan sonra pamuk gibi oldum 😊

Sefanur_54 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍 bizim kız 41 de doğduğu halde 3.150 gramdı onun bana artısı oldu😅

Sefanur_54 bende 40+1 im seninle ayni durumdayim hala bebis yukarda kanala girmedi. sanci desen 0. sadece bugun hastaneden geldikten sonra cok toplandi. yarin doktor yine gel dedi nst ye

CgladaP
            Benim şuan 3900 ama doktor fazla da olabilir iri görünüyor çok dedi 😅 o yüzden bekleyemeyiz dedi doktor

Yamani

Yamani
              Benim de toplanma oluyor yalancı sancı da hissediyorum ama anlamadım hiç açılma bile yokmuş bende 🥲

Sefanur_54 maşallah kilosuna miniğin 😍 🧿 umduğunuzdan daha kolay bir doğumunuz olur inşallah 🙏🏻💙

Asklim
                  Demek ki zamanları gelmedi diye teselli ediyorum kendimi ama ister istemez strese giriyor insan 🥲