Masalina12 Asklim amin 39+4 gece sancı ile uyandım sabahinda doğdu çok hızlı geldi sancılar 8 cm açılmayla evden çıktım
Humeyraa12 Masalina12 hayırlı olsun evladınız 🌸nasıl okadar dayandınız evde. Neler yaparak rahatlattınız kendimizi sanırım benim sancım gelse korkudan hemen hastaneye giderim ama biraz evde yönetmek istiyorum bu durumu
3Tospikannesi Humeyraa12 bu senenin bebelerine noluyor böyle 😁 2 çocuğum 36 haftalık doğdu ama bu minnoş gelmiyo 🤭
Humeyraa12 3Tospikannesi 😂😂 göbeğiniz aşagı indir mi dik oturarak bir bacağınızı diğer bacağınızın üzerine atabiliyormusunuz? Benm göbeğim hala çok dik hala mide yanması yaşıyorum ve bu hareketi yapabiliyorum sanırım 40 ‘ı bile dolduracak bu cadı ya 😣
3Tospikannesi Humeyraa12 ben o haraketi 34.haftadan beri yapamıyorum ama tık yok 😁 Göbeğim aşağı indi ama göbek aşağı inmese de doğuma saatler kala bebek kanala girince de inebilir sağlıklı olsunlarda inşallah az kaldı beklicez 😊
3Tospikannesi Ulvana oyy kuzum benim Rabbim tez zamanda ağrılarını dindirsin anne olmanın tadını çıkartırsın sağlıkla büyüt inşallah 🥰🧿
Melodimm Ulvana Gözün aydın bebis gəlib😍Necesen indi? Emeliyatda yatdin?Yoxsa oyag idin.Belinden vuruldu iynə.
Ulvana 3Tospikannesi çok sağol canım kanamam vardı şimdi iyiyim kan bulamıyorlar o yüzden bebemi göremiyorum o iyi çok şükür
Ulvana Melodimm oyaq qaldım canım. Qanamam vardı -4 qanı tapılmadı 1 flakon gücle helede uşağı görməmişəm. Çox sağol Allah sənə də sağ salamat qismət eləsin
3Tospikannesi Ulvana Sende iyi olacaksın inşallah Rabbim şifa versin tez zamanda kucağına alırsın canım ❤
Melodimm Ulvana Allah kömək olsun.Qan emeliyata göre başladı? Coxsagol Amin♥️Sende tezliklə ayağa durub bebisi göresen insAllah🤲🏻