Masalina12 Kızlar ben dün gece doğum yaptım çok şükür 39+4 normal doğum full sancılı ve hızlı bi doğum oldu hepinizin bi sancıda gelir inşallah sağlıkla büyütelim
yeninesilanne-99 Masalina12 yaa maşallah 😍 bende yarın 37+4 oluyorum lütfen dua edin inşallah bende böyle bi doğum yaparım 🥲
3Tospikannesi Masalina12 yaa maşallah sağlıkla büyütün inşallah bende şimdi acilden geldim sancım var ama düzensiz çıktı 🤦♀️ çok yoruldum artık gelsin istiyorum (38+2)
Derya5454 yeninesilanne-99 bende yarın 37+4 oluyorum sabırsızlıkla bekliyorum inşallah 🥰ultrosonda haftanizla uyumlu çıkıyor musunuz acaba
Humeyraa12 Masalina12 hayırlı olsun evladınız 🌸nasıl okadar dayandınız evde. Neler yaparak rahatlattınız kendimizi sanırım benim sancım gelse korkudan hemen hastaneye giderim ama biraz evde yönetmek istiyorum bu durumu
3Tospikannesi Ulvana sancım çok oldu bugün bebişin haraketi de azdı acile gittim düzensiz sancı çıktı açılma da yok iyice strese girdim artık 🥺
Masalina12 1234G her akşam yürüdüm merdiven çıktım sürekli hareket hali oturmadim evde sancım başladı direk 5 dk da vurdu banyo yapmamla 3 dakaya düştü 8 cm gittim sabahında doğurdum çok güzel ilerledi
Masalina12 Asklim amin 39+4 gece sancı ile uyandım sabahinda doğdu çok hızlı geldi sancılar 8 cm açılmayla evden çıktım
3Tospikannesi Ulvana sağ salim kucağına al inşallah kuzum ❤ Sema 3 gün önce aktifmiş çocuk doğduktan sonra uygulamayı silecem eşim öyle istiyor diyordu silmiştir canım