Elif3535 14. Haftayı bitirdim karnım hala çıkmadı kızlar insan biraz tedirgin olmuyor değil boyum 1.76 kilom 60 benim gibi olan var mı ne zaman çıkacak bu göbekler ☺️ Azıcık bari belli etse rahatlasam sizlerin kaçıncı haftada çıktı Göbüşler 😊🐣
Kardelennnnnuygr Tugceok_1206 26 benmde öyle 😪 o değilde otobüste yer verende olmuyo hatta kalkta teyzeye yer ver diyen bile var🤷🏼♀️
Kuzular12 İkinci hamilelikte hemen çıkıyor ilkimde çıkmamıştı bende tedirgin oluyordum sonra 6.ayda çıktı ikinci hamileliğim şuan 3 aylık karnım 5 aylık gözüküyor 😂☺️
Tubaeyvzz Elif3535 6 aydan sonra tam olarak ben burdayım der daha çok erken en güzel zamanın tadını çıkar bence 😊
Kardii Benim boyumda 1.68 kilomda 63 60 la öğrenmiştim 3 kilo aldım ve göbeğim 14. Haftamdan itibaren belli olmaya başladı bazen inik bazen şiş ama 18. Haftamda bir gün içinde 6 aylık karnım belirginleşti 😍 şimdi de elbisedir giysidir bulamıyorum 😂😂
Kbrarsln Elif3535 boyumuz da kilomuzda ayni canım haftamızda aynı benimde daha çıkmadı 😂 ama boyumuz uzun olduğu icin sabret çıkar heralde bizimde 😂
Deletedmom128 Elif3535 18. haftadan sonra çıkar merak etme😊 daha erken bebeğin küçüçük. İlerleyen haftalarda o karından hareket etmen zorlaşacak bile 🤗
Omerhatice Elif3535 benm 6. Aya kadr belli olmadı 6 dan sonr çıkmaya başladı o zaman bile cok az cikdi ic karnm genisti.benm ama Ben 35 den sonra uçtum tontis nenelere dönmüş tum eller ayaklar yanaklae hele gobuss baya şişmiştim
Caganbebek Elif3535 hiç korkma çıkmasını da o kadar çok isteme bence göbek küçük olunca daha rahat oluyorsun ben 1.60 boyunda 61 kiloyla hamile kaldım 24.haftadan sonra karnım çıkmaya başladı şu an 34+5 olduk karnım diğerlerine göre küçük görenler 8 buçuk aylık olduğuna inanmıyor ben bunu duyunca daha çok mutlu oluyorum 😁 son 1 aydır ne giycem ben giyecek bişey bulamıyorum telaşına düştüm tesettürlğ olunca insan haliyle bol hatlarını belli etmeyecek şeyler giymek istiyor 😬