Hsrtm berdem6 🙋♀️ Bende beklemediğim ayda hamile kaldım 4 aylık olduk halen ısınamıyorum ama bazen sevmediğim kendimi çok kötü hissediyorum haksızlık ettiğimi düşünüyorum
berdem6 Hsrtm hic ole hiasetmee canim bende basta ole hissettim .amaa kucagina alincaya kadar hissetmeyenler bile varmiss.bencee dogduklarinda asik.olucaz bebeklerimize :)
worin benn:) bana herkes 4-5 ayda anca tutar fln diyordu nerden bilecektim ilk denememizde olacağını😂 hiç beklemiyordum ramazan ayıydı adet olmadım diye maydonoz suyu fln içiyordum, hatta adet sökücü içecektim neden bilmiyorum içmedm Allahtan içmemişim 😂 şimdi 31. haftamdayım hala kavramış değilim içimdeki hareketleri hareket ediyor görüyorhm hissediyorum aaa benim çocuğum mu olcak diyorum😂
Momofthemert berdem6 ben eşimle kavga edip durdum senin yüzünden diye bebeğimizde 8-9 aylıkmış hamile kaldığımda kalp atışını duyduğum anda geçti o hisler yerim ya iki tane meleğim olucak tüm yorgunluğa değer sanırım ♥️
berdem6 Momofthemert kalp atısındaa bende cok duygulanmıstımmmm .ama asıl hareketelrde tamam ben artık hamıleyım dedım:)
Bjk19031903 berdem6 Ben aglayamadim pek cunku kocam cok istiordu o havalara ucuyor bende hamileliktendir diyip 1 hafta yattim 🤣🤣🤣 bide doktor beta degerin cok yuksek ikiz olabilir demezmi ben tam komalarcaaaa 😂😂😂😂
Esra_annee berdem6ilk öğrendiğimde Allah affetsin istemiyorum diye iki gün boyunca ağladım şimdi nötrüm henüz 10 hafta 6 günlük ama onu seveceğime inanıyorum eskiye nazaran daha sıcak bakıyorum çok şükür
berdem6 Esra_annee zaten 5 aydan sonra hareketelerı hıssdınce bı bag kuruluooo canımm:) cok hıssetmem laızm dıyede kasma kendını annelık zamanla gelıo bence:)
berdem6 Bjk19031903 ya benım kocamdfa cok ıstıoduuu.mutluluktan uçtu. ben ılk uc ay mutluguguna gölge dusrdum gercı ama:) napalımm artık ıdare etsın:)
Irmakelizim06 berdem6 bende öyle ilk aylar umrumda değildi öğrendiğimde ağlamıştım :) hareketlerini hissedene kadar kendimi anne gibi hissetmedim doğru düzgün :)
berdem6 Irmakelizim06 ben bazen hala dıorum acaba ıyı bı anne olckmıyım .cocugu benımseyebılcekmıyımmm :::::)
Bjk19031903 berdem6 Suan alistim ama hala bi bebegi nasil bakicam ben die dusunmuor deilim onun kaygisi sardi suan dogum korkusu filan azaldi 😂