[silindi] sizi çok iyi anlıyorum.Bir de şimdi ikinciyi doguruyoruz haberleri..Ben her şeyden habersiz geçtiğimiz eylül ayında planlıyordum.Hatta isimden bile ayrıldım düşük yaşamamak için .o Ayin daha sonu gelmeden kayınvalidem demesin mi çok şüpheli bebek mi geliyor diye.Sonrasinda çocuklardan yakınan eltimde aynı ay.Cok şüpheli oldu biseyler filan diye ..Utanmadan yaptılar bunu.Sonrasinda bir kaç ay sonra eltim hamile kaldı..Hep te iki oğlu olsun istiyordu.İkinci bebeğine erkek dediler sonra da kız .Üzüldü.benim hayalimde hep kızımın olmasıydı..Sonra bir gün misafirlikte bana nispet yaparcasına dedi ki ‘, ben aklıma koyduğum her şeyi yaparım, gerekirse kendimle kavga ederim yine yaparım ’ insanlar boyleler işte .Fesatlık ve kötü kalp.Ameliyat olduğumda bile benndaha önce ameliyat olucaktim diyen bir eltim var .30-40kisi içinde rezil eden kayinvalidem ve annesi ..Bence tamamen Allah’a havale edelim 🌿Bu kadar dert oluyor doguracagimiz çocuk insanlara..Ciddi anlamla hepsinden nefret ediyorum.Sizi çok iyi anlıyorum Cok farklı bir acı bu😔Rabbim sifacimiz olsun..Ağlayarak şuraya döktüğümüz satırlar gün gelip sevinç göz yaşları olsun dilerim ..Sizin için de duaciyim.