luvlymamacita umudunuzu kaybetmeyin, 20 30 yil sonra bile anne olanlar var. asla umutsuzluga suruklenmeyin. her zaman umut var, biraz sabir daha gerek sadece 💕 tez zamanda bebisinizin haberini mujdeleyin insallah 💕
blogmomies [silindi] Aslında hamile kalmıştım ben ama sonra kürtaj oldum kalbi durmuştu. Sonra amh çok düşük çıktı doktor tüp bebek yaptır dedi. Yaptırmadım ama çocuk girişiminde bulunmadım. 30-40 gün bunu kullandım. Sabah akşam Kömeç kaynatıp içtim 40 gün. Ebe gümeci de deniyor galiba. Amh değeri bile yükseldi çok şaşırdım ama buna mı bağlı bilmiyorum. Sonra da hamilelik oldu. Yıllar önce ananem kullanmış ve onda da işe yaramış.
defnezumram [silindi] kuzenimin de 7 yıl olmadı en son rahim filmi çekildi perde varmış ameliyat oldu baktırdınız mı bunlara
minimix [silindi] benim de aynı sorunum vardı amh değerim hem de 0.01 di tüp bebek tedavisine başlamadan 3 ay kan değerlerim yükseltti kan ilacı verdi doktorum kan değerlerin düşükse oluşan yumurta bile gelişmez dedi. 3 ay hiçbir paketli gıda tüketmedim tedaviye başlamadan 1 ay hayıt otu kullandım hem sabah hem akşam birer kupa. O mu fayda etti bilmiyorum gerçekten çaba bizden takdiri Allahtan
defnezumram [silindi] o zaman gerçekten iyi bi doktora görünmen gerek canım rabbim kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🤲🏻
[silindi] minimix vitamin kulandınız mi tüp bebek öncesi Benim imkanım yok ki ya tekrar denyum:(((( Benim kan değerleri normal yani kanım düşük değil
minimix [silindi] doktor hiçbişey kullandırmadı bilimsel hiçbi yönü yok diye ama ben kendim iki adet arası hayıt otu kullandım
eylem-47 [silindi] Allahtan umut kesilmez. Ben de iki yıldır evliyim iki yıldır istiyoruz. Bugün test yaptım negatif ti. Aşılamamın 12.günü inşallah pozitife döner
babyiscoming_ blogmomies bunu kadın mı tüketiyor acaba? İnternete bununla ilgili bir yoruma rastlamadım hiç
blogmomies babyiscoming_ Evet kadın tüketiyor. Yıllar önce ananem kullanmış onda da işe yaradı. Ben ek olarak sabah akşam 40 gün boyunca Kömeç kaynatıp içtim. Ebe gümeci de deniyor. 30-40 gün boyunca da propolis içtim.
Cicek1 [silindi] 3 yıllık evliyim canım bir buçuk iki yıl sürekli doktorlara gittim hiçbir sorunun yok dediler aşılamada yapsan olmaz senin dediler klomem femara çatlatma iğnesi macunlar herşey kullandım olmadı sonra herşeyi bıraktım Allah biliyor bizim için en hayırlısı diyip iki kez kendiliğinden kaldım biri düşük oldu biri karnımda öldü 6 ay sonra yine hamile kaldım hemde hiç ummadığım anda canım rabbim zamanınını biliyor en kısa zamanda en güzel şekilde nasip etsin rabbim🙏
Demirleblebi Hayıt tohumu tavsiye ederim. İnstagramda köyceğiz lezzetleri diye bir sayfada propoliste, hayıtta var. Bir araştırın isteseniz.
Anneoluyorumm00 [silindi] rabbim nasip etsin inşallah en kısa zamanda . Rabbim darda bırakmasın inşallah 🤲
Papatya_000 [silindi] ne komik ne komik 😒 Allahın dediği bildiği olur kafanıza takmamaya çalışın biliyorum zor ama mecbur