Aslan_04 NaimeYilmaz ilk oğlumun ismi “ Alparslan ” şimdi. De yine erkek bu seferde “ Melikşah ” düşünüyoruz 🤗
Skarakas gamizee_ bende cok begeniyorum Teoman ismini aslinda karar verdim ama hep aklimin bir kosesinde Teoman da guzel yankilari var 🤩 saglikla gelsinler
sasha gamizee_ ayyy ne güzel biz de teoman ile metehan arasında kaldık, mete benim çok hoşuma gidiyor, eşim de metehan diyor, ama teoman ismi de çok hoş 💞
smnbr NaimeYilmaz Tuna bizim de aklımızda. Tuna ile beni endişelendiren şey ise ingilizce de anlamının ton balığı olması. Tuna Salad diye meşhur salataları bile var.. çocuğum yurtdışına gittiğinde onunla dalga geçerlerse üzülürüm :(
Asyaegemenmom Bizde dün akşam karar verdik kıvanç ve egemen arasindaydik . Kızım kura çekti egemen olacak inşallah ❤️
Meliha123 NaimeYilmaz ilk oğlumun adı Eymen Efe 💙 Şimdi tekrardan hamileyim oda erkek bunuda Ensar Ege koymayı düşünüyorum 💙 Çok güzel isimler var kulağa hoş gelen fakat ilk oğlumun adı Kur’an’ı Kerim’de geçen bir isim olduğu için ikincisinde öyle olsun istiyorum.