Kizlar az once tuvalete girdimm peceteye sarimtirak ve yoğun bir sey geldii nisan mi sizceee nişan illa kanli mi oluyor yoksa boyle nişanı gelen olduu muuu

Iremdgn nişan kanlı ya da pembemsi şekilde oluyor alttan muayene olmuş iseniz o jel akıntı ile birlikte geliyor🤦🏻‍♀️ama iç çamaşırınızı değiştirdiğiniz halde yine bi ıslaklık söz konusu ise suyunuz geliyordur Allahın izniyle

Simaymavi alttan muayene 1 hafta once oldum o gelmis olabilir mi ? Internette sarimtirak olabilcegi yaziyor ama emin olamadim

Iremdgn Benimde ikidir başıma gelip hevesle gittiğim için bu durumdan bahsettim fakat siz yinede nolur nolmaz bi görünüm doktora dediğiniz gibi nişan da olabilir belki temkinli olmakta fayda var😇

Iremdgn yaklaşık bir saat önce aynı şekilde tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye katı sarımtrak renkte bişey geldi 40.haftamdayım sanırım nişan böyle bişey diye düşündüm hafif karnımda ağrı var şuan

Iremdgn 3 4 gün oluyor ama umursamadım açıkçası kanlı gelir diye düşünüyorum

Iremdgn benim önce dediğiniz gibi geldi bi kaç gün sonra da pembe kırmızı şekilde bariz kan olarak geldi

Iremdgn bende baktım aynısı bendede oldu ama daha çok erken benim dün de ağrım vardi şimdide belim çok kötü ağrıyor daha 31 haftaligiim

Iremdgn ama o an ağrı baslamasj lazım değil mi ki sezeryanim bide nasıl bişey olduğunu hiç bilmiyorum ilk bebeğim sezeryan bu ikinci

Iremdgn o zaman nişan canım kan renginde olmasına gerek yok 2 gün içinde doğum başlayacak anlamına geliyor