- Düzenlendi
Merhaba kızlar 39+0 da kendi sancimla kızımı doğurdum çok şükür 21 Ağustos Sabah 8 de bel ağrısıyla uyandım öğleye kadar kasılmalar da sık sık başladı ve artık her 10 dakika da 3 kere sancılarım gelmeye başladı 15.35 kadar dayandım ve artık dayana miyor dum eşime aradım hemen geldi ambulansa aradık 4 de hastaneye geldik NST sancılarım 45 .58 arası vardı 3 santim de açılma var miş saat 5 de doğum haneye yatisim yapıldı sancılarım git gide artmaya devam ediyor suyum hala gelmiş değil 9 da döktür bakmaya geldi sancıların çok güzel dedi ve suyumu patlattı suyum geldikten sonra çok zorlandım bı an öleceğim sandım çok şiddetli sancılarım geliyor ve daya mayip bağırıyor dum her yarım saatte bir bakıyor ve güzel elerliyorsun diyordu döktür saat 22.10 geçe bi baktı bebek gelmiş dedi ama benim laha ıkınma hessim gelmiyor du bi kaç dakika ayakta yorudum birden geldi ıkınma hessim duktur geldimi ıkınma değince bebek geliyor dedim 😅🥲 ve 4 5 ıkınma yile kızım dünyaya geldi 22.32 de o an herşeye bedel şuan yanım da yatıyor darısı sizlerin başına inşallah Allah’ım bir avazda kurtarsın hepinizi 🤲