Gzk Kızlar 39+4 doğurdum çok şükür hiçbir belirtim yoktu sabah 10buçuktu nişanım geldi birden sancılar hemen duş alıp hastaneye geldik açılmam 6cm olmuştu öğlen 3te bebeğim kucağımdaydı çok zor ama çok güzel bir duygu 🥴
Evazada 40+4e girdim uzun bir yürüyüşden geldim səcak bir duş aldm üstüne eşle birliktelik yaptım sonra tuvaletim geldi gittim 2-3 damla kan geldi sizce doğum olur mu?
Sibelnogma Evazada Aynı önerileri arkadaşıma yaptırdım çok doğru ilerlemişsiniz ilişki ve sıcak duş yürüyüş başlatıyor vakti gelen doğumu oda 40 haftayı geçmişti şimdi bol bol açılma egzersizleri ve perine masajı ve duş devam edin doğum başlar hemen sağlıkla gelsin inşallah
Sibelnogma Evazada eşinle tem tene olmaya çalış ilişkinin doğumu başlataması bir gerçek orgazm açılmayı destekliyor 3 ay ilişki yaşamamış arkadaşım korkudan doğumu da gecikmişti rahatını bozunca gelmeye niyetleniyorlar 😂 dikkatli ve kontrolle evde sancınızı pişirebilirsiniz 🥰
Sibelnogma Evazada özel mi devlet mi bir baktır imkanın varsa sancılar açıklık be durumda eve geri dön evde devam edersin merak ediyorsan