Elzem07 Ozgekrks canım erkek benimde, bu şekilde değil direkt iki bacağının arasından gösteriyor tak diye görüyorsun yani cok bariz. bu farklı bir pozisyon tabi ben anlayamadım ama söylediğimi ultrasonda doktor erkek bakın diye gösterdiğinde anlayacaksın😇
Patito__ Ozgekrks ben pipiye benzetemedim o daha cok kordon gibi daha ince gozukmustu bende. Ama erkek olabilir tabikide bu pipi degil gibi bilemedm cesitleri olabilir 😅😅😅
Tugcekmr Pipi bence benimde bundan küçük bir çıkkınlık vardı burada herkes erkek bebek diye yorum yaptı 🙈
Ozgekrks Tugcekmr erkek mi cinsiyetiniz 🥰 doktorum kız demişti 22 haftalık olduk 4 boyutluda erkek denildi bugün
Ozgekrks Mikoosu teşekkür ederim kız demişti doktorumuz 22 haftalık olduk 4 boyutlu ultrasonda doktor erkek dedi ama haala inanasım gelmiyor :₺
Tugcekmr Ozgekrks yarın 16+5 olacağız muayenemiz var yarın öğreneceğim inşallah 🥰 Ama herkes erkek diye yorum yapıyor sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olsun 🙏🏻
mavitrn Ozgekrks nasıl yani ilk kız denildi sonra erkek mi denildi kaç haftada kız kaçıncı hafta da erkek denildi
Minikperi Ozgekrks bana hem detaylıda hem de 32. Haftada hep erkek dediler. Pipi gösterdiler. Ama kızım doğdu. Çıkıntı her şey olabilir. Bazı kız bebeklerinde klitoris çıkık olunca pipiye benzetilebiliyor. Siz yine de çok güvenmeyin 😅
Ozgekrks Tugcekmr aminnnn inşallah hayırlısı olsun hakkınızda Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🥰
Mavimi Hifa2989 erkeğe benzettim benimde böyle ultrason doktorum erkek diyor bakalım yarın detaylıya giricem daha netleşicek 😁
Ozgekrks mavitrn 12+5 ilk erkek gibi dedi sonra Farklı açıdan kızA benzetti 16. Haftamda direk muayenede kız demiştik dimi dedi en son kız demiştiniz dedim öyle kız diye konuşuldu … 4 boyutlu detaylı ultrasondaki doktorda dün erkek dedi ama çok zor gösterdi bacaklar hep kapalıydı
Hifa2989 Mavimi teşekkür ederim yanıtladığın için bakalım nasip rabbim gönlüne göre versin inşallah🙏🙏