Aslaninannesi01 Efeoglum54 sağlıksızdır bebekler,ilk gebeliğim de kanamam oluyordu düşük riskim vardı 3 güne bir ultrasona giriyordum vede tüp bebek tedavisi ile gebe kalmıştım yani zararlı olsa doktor 3 güne bir çağırmazdı
Pamuk Efeoglum54 8. Haftaya yakın geç döllenme olmuş.2 gün sonra bir daha kan verip artışı takip edin.
Burcum Efeoglum54 beta değerinizden emin misiniz? Haftanıza göre düşük gibi geldi. Bence bi muayene olun beklemeyin. Som adet tarihinize göre 8 haftalık gözüküyor. Ama betanız için 2780 demişsiniz🤔
Efeoglum54 Pamuk canım cuma acilden yaptım 780 çıkmıştı acıldekı doktor bana dedi ıkı gün sonra bdha ver tam kesın bılgı edın bende p tesi sağlık ocağına gıdıp bdha kan tahlil yaptım bu defada 2780 çıktı
DrZeynep Efeoglum54 10.haftaya kadar sizin 2 kez kadın doğum muayenesi olmanız gerekir.Boş gebelik,dış gebelik kesenin görünmesi kalp sesinin alınması gibi durumlar için yakın zamanda randevu alıp gitmeniz gerekir
Efeoglum54 DrZeynep cuma yada cumartesı gıdecem doktorumun haberi var gebe olduğumdan arayıp söylemiştim.
Efeoglum54 DrZeynep cuma yada cumartesı gıdecem doktorumun haberi var gebe olduğumdan arayıp söylemiştim.
QueenMother Efeoglum54 nasıl 5 haftalık gösteriyor anlamadım 🤷🏻♀️ son adet tarihinin işk gününü girmen lazım daha büyük olması lazım senin