Sevimli-tosbikk Ask12 hayırlısı olsun hakkınızda inşallah güzel sonuçları görürsün canım kaçıncı gün transferin
Ask12 Sevimli-tosbikk canım 5.gün embriyo 2 tane edildi şuan için iyi hissediyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum
Sevimli-tosbikk Ask12 evet canım kan vermiştim 71 çıktı 10. Gün 102 12.gün 258 çıktı daha sonra kan vermene gerek yok dedi doktorum
Emineeeeeee Berraeray1 aynı durumla bende karşılaştım.hem.tup bebekti hemde kimyasal olmuştu bu durum biraz yıpratıcı gerçekten fakat kullandığımız ilaçtan dolayı testler de var gibi çıkıyor
Berraeray1 Doktor ne kimyasal ne dış gebelik sen düşük yapıyorsun dedi ama çok küçük olduğu için kürtaja gerek yok dedi beta 8.99 çıktı
Ask12 Berraeray1 çok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonrası çok güzel haberler aldığın bi dönem olur 😔❤️
Powergirls Berraeray1 nasip değilmiş kuzum başka embriyon varsa onu transfer ederler bak hamile kalabiliyorsun tutmuş hic tutmasaydi daha çok uzulecektin bende kaybettim bebegimi seni çok iyi anlıyorum
Berraeray1 Powergirls nasıl yapacaklar ki onu bana doktor rahim ile bebek savaşıyor hangisi kazanırsa dedi bir de rahim bebeği mikrop sanıyormuş falan işte