Berraeray1 Powergirls nasıl yapacaklar ki onu bana doktor rahim ile bebek savaşıyor hangisi kazanırsa dedi bir de rahim bebeği mikrop sanıyormuş falan işte
Ask12 Eken012 bilmiyorunki😅 2side tutmuş olabilir bizde biraz öyle düşündük 😁💕sağlıklı olsunda kaç önemli değil artık🥰
Eken012 Ask12 verdim canm ilk degerim 176 ikincisi 535 cikti sen naptin degerlerin nasil doktor randevu verdi mi
Ask12 Eken012 verdim canım 11. Gün 795 çıktı haftaya 14 ünede keseye çağırdı seninde çok güzel artımış maşallah ❤️
Ask12 Eken012 biraz riskli gidiyor ama şükür daha iyim senin nasıl gidiyor? Ben cyclo prograf progestan ampül ve fitili dekort diafol oksapar kullanıyorum coraspirinde kullanıyodum ama lekelenmem olunca onu kesti doktor
Eken012 Ask12 Allah yardimcin olsun canim sulandırıcılar lekelenmeye sebep oluyor. Sen bol dinlen ayaga kalkma randevun yarindi guzel haberler al insallah. Benimde iyi gidiyor suan ben sulandirici olarak sadece corasprin kullaniyorim
Ask12 Eken012 kanama olunca pazartesi gittik canım iki keseyi gördük doktor bi kii gün dinlen sonra normale dön dedi korkulacak bişi yok yerleşmişler güzel dedi ıyüzden daha rahatım❤️
Eken012 Ask12 cok sevindim canim Allah tamamina erdisin 😊 benimde dün iki kese göründü biri küçüktü ama bostu. Senin ikisi ayni miydi bebekleri gordun mu ?
Ask12 Eken012 kese gördük sadece doktor boyutuyla ilgili bişi demedi canım ama biri daha yuvar lak biri daha uzunlamasınaydı