tatlibebegim_ Berraeray1 Allah sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşallah bol bol dua et elini karnına koy ,ya erhamerrahimin de diyebildiğin kadarr🥹
Berraeray1 tatlibebegim_ Allah razı olsun canım Allahım bu yolda olan herkese bu duyguyu tattırsın inşallah işlerini kolaylaştırsın 🤍
tatlibebegim_ Berraeray1 amin inşallahh bende yeni öğrendim çok değişik tarifi edilmeyen duygularmış🥲
Berraeray1 tatlibebegim_ kesinlikle tarifi yokmuş beni çok korkuttu günlerce ağlattı meğerse içimde büyüyormuş 🥲
Berraeray1 tatlibebegim_ bilmiyorum doktor daha dönüş yapmadı bekliyorum ama büyük ihtimalle biri düşüyor çünkü ben 19 ağustostan beri adet oluyorum bildiğin
Alwayshope Berraeray1 çok iyi :) tebrik ederim muhtemelen birisi tutundu veya bazen ikisi tutunurken bile kanama olabiliyormuş ikiz gebeliklerde. Ama mutlaka progestan vb kullanman lazım
Berraeray1 Alwayshope doktorla şimdi görüştüm sıkı takip yapılması gerekiyor dış gebelik olabilir dedi 😔
Cansucannnnnnnn Berraeray1 kuzum belki dış gebeli lk vs değildir yani dış gebelik olmadı için tüplere tutunması lazım tüp bebekte bu bebek nasl gidip tutundu tüplere şaşırtıcı sen betani takip et bnce güzel sonuçlar alicaksin
Alwayshope Berraeray1 bana da aynısını demişlerdi iki gün sonra yani yarın tekrar verin eğer yükselme görürseniz bi daha kan vermekle hiç yorulmayın bence ama kanamanıza rağmen ilaç vermedilerse doktorunuzu değiştirin
Berraeray1 Cansucannnnnnnn bana şaşırtıcı geldi açıkçası bebek rahme konuluyor sonuçta inşallah vardır cumartesi gidip öğrenicem inşallah bebeğim benimledir
Berraeray1 Alwayshope cumartesiyi brkleyim diyorum Kadın doğum doktoruyla görüşücem ultrasonla da bakar hem
Deletedmom_85 Berraeray1 göz ucuyla sizi takip ediyordum maşallah çok sevindim sizin adınıza. Rabbım tamamina erdirsin inşallah 1 tanesi tutunmusa benziyor bu değerle
Deletedmom_85 Berraeray1 hiç içini çürütme dua et umudunu hep diri tut. Benimle kalacak sağlıklı olacak hep böyle empoze et beynine inan çok işe yarıyor canim
Ask12 Berraeray1 sen iyi düşün iyi olcak inşallah bence diğeri tuttu❤️ brnimde bugün transferim var hamile duası kabul olur banada eder misin❤️❤️
Berraeray1 Ask12 ederim tabi bol bol inşallah en kısa zamanda en sağlıklı şekilde tutunur sana bebeğin 🤍