Mutlulukkk papatyaseveranne benm 5-10ml bile ckmiyor napicam yaa 😔😔😔😔 sagiyorum, su iciyorum emziriyorum ama yokkk, bana misin demiyor 😔😔
Mutlulukkk anapanda12 onuda dun basladm bakalmm. Sabah aksam ictimm..hemen etkisini gosterir mi peki ya 🤔
anapanda12 Mutlulukkk sabah akşam değil de günde tek bardak soğuk için biraz şeker ilave edebilirsiniz
Yrgnnnnnn Mutlulukkk ebebek te laktamil var ben faydasını gördüm deneyin bence. Benim de 5 10 ml anca çıkıyordu
Mutlulukkk anapanda12 sekerli zaten bence ya 🙄 ama benm aldigimin ustunde gunde 2 bardak ve sicak su ile icin diyor. Aktardan almis esim
anapanda12 Mutlulukkk rezene kilo kaybıda yapıyo o yüzden dedim sarılık içinde çok sık emzirin bebeğim şuan 47 günlük hala var gözlerinde kaldı sadece geçer inşallah
Papatyakokulukiz Seda06891 bol bol emzir benim oğlumun yüzünde ve gözlerinde vardı. 1 5 ay sonra geçti.
Mutlulukkk anapanda12 anladimm. Sariligi gecti cok sukur ama sizin ki anne sutu sariligi diye bsy varms o yzden olablirms.gecen arkadasmi gordum.hastanede kizi 2 aylikti hala sariydi yzuu flan. Onunki oyleymis mesela. Siİnkide inşaallah gecerr 🌼
ISILTAN Seda06891 2 saatte bir beslemenizi öneririm gerek emzirin gerek sağıp verin gerek mama verin yeter ki hep besleyin Allahın izni ile atlatırsınız geçmiş olsun …
ISILTAN ISILTAN 24 saat boyunca 2 saatte bir besleyin söylemek istedim yani evet zor uykusuz kalırsınız ama hep besleyin