miniginannesi-1 Ezgikrgz o ağrıyla nasıl kalkcaz kız 😄🤦 denemeye çalışcam ama yinede teşekkür ederim 🌸
Ezgikrgz miniginannesi-1 biraz zor ama zorlayınca gerisi miss rahat öyle düşün🥰 ne demek umarım iyi gelir🙏🏻💕
Busra-G miniginannesi-1 miniginannesi-1 şöyle bir şey var kramp ilk girdiği an acı başlamadan ayağa kalkmanız gerekiyor. Kramp girdi ağrısı başladı sonra kalkmanız zor olur ve canınız yanar
miniginannesi-1 aysenur30a magnezyum sanırım bankada şart oldu şimdi ki gittiğimde verir herhalde artık sodayı denicem gidene kadar teşekkür ederim 🌸
Sevde96 tlhmrv Mihribani aysenur30a Magnezyum kaç mg kullanıyorsunuz? Bana doktorum kendin alabilirsin dedi özellikle kaç mg veya hangi formda olmasi gerektigini belirtmedi
aysenur30a Sevde96 Magvital - 365 MG Granül içeren şase- 30 şase . Toz halinde suya dökülüp içiliyor günde 1
Mihribani Sevde96 magnorm 365 mg efervesan tablet içinde 15 Li 2 kutu var suda eritilip içiliyor bnm doktorum yazdı ama
Neslibt72 miniginannesi-1 ben hem magnezyum hem günde 1 soda içiyorum ancak o şekilde rahatladım ki bazen hafif şekilde gene olabiliyor. Bu ikisini içmeden dehşet kramplarım vardı bekleyemeyecek gibiyseniz en azından soda mutlaka tüketin derim