minigin_annesi Kizlarrr 19+5gunluk hamileyim 14haftamda mide bulantilarim bitmisti...ama ara ara oluyor ...her yaptigimda altima kaciriyorum🤭😪🤣🤣🤣bir gunde 5kere kussam 5kerede altima cisimi kaciriyorum🤮sizde de oluyormu?doktor kontrolume daha var 10gun...bu yuzden merak ettim🙄👀
Bskrt minigin_annesi idrar yolu enfeksiyonu olmuştm bende 22. Haftada Bulantılarm kusmalarm olmuştu Doktor anladı hemen tesr yaptı antibiyotik kullandım geçti. İlerlediğinde kusma bulamtı yapıyormş enfeksiyon
GamzeCan minigin_annesi oluyor canım hatta geçen gün şeker yüklemesinden sonra kustum hastanede kusarkende altıma cis yaptım rezil oldum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
minigin_annesi Cananscs cok korkuyorum alta kacirmaktan bu yuzden hic bir yere misafir olarak gitmek istemiyorum ya altima kacirisam korkusuyla 🤣🤣🤣
Cananscs minigin_annesi oguzs evet kegel egzersizler yapabilirsin çişini yaparken birden tutup bırakmak gibi
minigin_annesi Cananscs genel olarak gunluk kullaniyorum ....o da sisiyor 🤣🤣🤣en sonunda Sleepy felan koyucam😂😂🤣🤣🤣
minigin_annesi Bskrt 1hafta once saglik ocaginda yaptirdim yoktu oyle bisey ...uine yaptiririm gittigimde doktore...bilmiyordum bunu....
ilkim19 minigin_annesi hamileyken bence günlük ped kullanmayın enfeksiyona davetiye çıkarıyor 😑bende o haftalarda aynı durumdaydım kaçıyordu kusarken falan ama geçti şuan 32 haftalığız kusma da yok hapşırmada öksürmede altına kaçırma da .geçer yani dert etmeyin
minigin_annesi Alyabebekk birden gelince tabiikide tutamiyorum...ama genel olarak disarda olunca tutmaya zorluyorum...
minigin_annesi Cananscs zaten ne yaptigimiz zor degilki her adimimiz zor ama katlaniyoruz bebegimiz icin canim😊