alparslangur Eliifim3454 Gerçekten merakımdan soruyorum Cüneyt beye gidenler neden gidiyor😂 Ne buluyorsunuz yani soğuk bir adam ve dik dik konuşuyor. Muayeneyi oldu bittiye götürüyor ve siz sormadan bişey söylemiyor. Bilmiyorum bana mı öyleydi o yüzden değiştirdim🙈
Sayrkann alparslangur canım ben gidiyorum da arkadasim da daha yeni doğum yaptı Cüneyt beyde memnun kaldığını söyledi . Bı an bende degistirmek istedim çok hızlı muayene ediyor hemen hızlı hızlı detaylı şekilde bakıp bilgi vermiyor gibime geldi ama hangi hastaneye gideyim kafam çok karıştı
alparslangur Sayrkann Yani evet benimde kaynarcada oturan birçok akraba ve tanıdığım var Cüneyt beye giden memnunlar ve bana da övdükleri için gittim ama pek beğenemedim. Kaç haftadır da gidiyorum doktor arayışında olduğum için anca bu hafta değiştirebilicem inşallah😂🙈
Sayrkann Eliifim3454 bende Cüneyt beye gidiyorum 🤣 tek sıkıntı doğum Ocak ayinda beni nasıl bir zam bekliyor yada olurmu hemen zam
Eliifim3454 Sayrkann benimde Ocak ⅕ gibi düşünebilirsin dedi gittiğimde konuşucam aralık sonu gibi alsınlar 😂😂
busra5441 alparslangur benim yengem 7 yıl önce gitmişti kendisine oda çok memnun kalmıştı ama okuduğum yorumlarda normal doğumu baran hanım daha çok desteklediği için bende onu seçtim inşallah doğru kararlar vermişizdir. Tam olarak kaç haftalıktınız😊
Sayrkann Eliifim3454 hahahah biliyor musun bende aynısını dedim 🤣 cam gelir derse Aralık sonu aldirayim
Lavinya24 -ILKNUR- ben de medical park pendiğe başlıyorum Dr.Neslihan Alan daha yeni aldım randevuyu muayene ücreti 1165 tl miş ama doğum ücretini de sorucam gidince 😊
Eliifim3454 Sayrkann yani şuan 14 bin ocakta ne olur bilmiyorum 2 -3 gün için okadar para verilmez ya
Sevgisss 32 haftalığım tuzla devlette ezgir er’e takipliyim özellerde arasam öyle bir doktor bulamam diyorum doğumumda nasipse onunla olacak şiddetle tavsiye ederim ☺️
Serendipity16 10+3’üm medipole gidiyorum emine ünlü’ye ama değiştirip aytekin hanıma gitmek istiyorum