Ceylannn1y sedadiyebiri nerde yaşıyorsın canım .ankarada yaşıyosan pursaklarda özel hastane var fiyatıda uygun çokta güzl ilgileniyolar .istersen oraya gidebilirsin .ben 15+1 de öğrenmiştim
sedadiyebiri Bsrblr 7 haftalık 12 haftalık Hafta video https://share.icloud.com/photos/0edS_KtPyQeh4PNE1FQDzB8Yw
sedadiyebiri Sahdormommy şimdiye kadar ters bi durum yaşamadım kontrollerim gayet iyi geçti bebeğim zaten sağlıklı şimdi başka bi doktor kıza benziyor deyince ikilemde kaldım yoksa erkek diye kabullenmiştim
Sahdormommy sedadiyebiri teşekkür ederim bende doktor arayışı içindeyim de hastane ve doktor konusunda kararsızım doğumu Osmaniye’de düşünüyorum nasipse
Sahdormommy sedadiyebiri hayırlısı olsun dua ediyorum Serhat kızıltepe de karar kıldım gibi ama nasip bakalım kaç haftalıksınız
Nisanrrerdag sedadiyebiri bnde detaylıda ogrendım canım bekle en net orda cıkıyo aklında soru ısaretıde kalmaz bnde senın gıbı ogrenemedım hıc doktor 19 haftalıken bı tahmın yaptı ama emın olmadı detaylıyı bekle dedı
Ponduk sedadiyebiri deyatli ultrason 26 jafta icin cok gec 20 _24 haftalar arasi ama 24 e girmeden gidin bence bebek buyudukce bakilamiyor 26 cok gec
Aslaninannesi01 sedadiyebiri konuyla alakasız devlet Hastanesi’nde ultrason ekranını size gösterdiler mi birde ultrason çıktısı verdiler mi?
sedadiyebiri Aslaninannesi01 ultrason ekranını asla göremedim görebileceğim de bi durum yoktu zaten üstelik ultrason kağıdı da vermedi benim de sonradan aklıma geldi. Çok şükür ki özele gidiyorum.
sedadiyebiri Aslaninannesi01 kadın doğumda ekranı göremedim ama perinatologta ekran yatağa göre konumlanmıştı.