tatlibebegim_ canım benim ya kıyamam 🥹🥹 kendini yorma şimdiden sağlıklı beslenmeye başla mide bulantım olcak diye düşünme benim hiç olmamıştı inşallah seninde olmaz avokado kefir yoğurt tüket yumurtanı cevizini ye 💕 hamurişlerinden uzak dur bebeğe hiç faydası yok sen iki canlısın ye ye diyenlere aldırma tatlıyla poğaçayla olcak iş değil o, d vitamini multivitamine başlatır doktor hemen. Progestan kullanıyorsan bi süre daha kullanmanı isteyebilir. Demir verebilir sabahları içersen mide bulantısı yapabiliyor ben geceleri içip yatıyordum bi de yanında c vitamini olan bişey tüketirsen emilimi daha çok oluyor doğumdan sonra bile kansızlık yaşamamıştım bu sayede ben. Herhangi bir ilacın sende mide bulantısı baş dönmesi yaptığını düşünürsen söyle değiştiriyorlar hepsi aynılarını yaşatmıyor. Sosis salam sucuk midye gibi şeyler tüketmiyorsun artık bi de süt içiyorsan pastörize olanlardan tüketmelisin. Çiğ ete dokunmayı pek önermiyorlar ellemek zorunda olduğunda eldiven kullanabilirsin. Tükettğin etler mutlaka iyi pişmiş olsun balık mevsimi yakın haftada 2 gün taze balık mükemmel faydalı, dip balıkları değil ama onlarda yüksek civa bulunduğundan önerilmiyor. İlk 3 ay ciğer yememelisin yüksek A vitamini var iyi değil o yüzden diğer zamanlarda da canın çektiyse minik porsiyonlarla. Bi de şimdi bir sürü test isterler eğer sigortan yoksa hiç özelde yaptırma ben devlette yaptırdım hep testlerimi doktorum bile bunları yaptırırsın diyip elime kağıdı veriyordu. Bir süre ilişkiye mola diyebilir. Ve een enn önemlisi bol su tüketmek tabi kii. Kahve çay artık sınırlı bitki çayları yok 💕 ay böyle yazınca korkunç görünüyor ama değil merak etme aslında sadece sağlıklı bir yaşam için normal olan şeyler benim aklımda çok sorular vardı hep post kovalıyordum buralarda o yüzden aklıma gelenleri yazayım dedim en azndan neleri araştırman gerektiğini bilirsin he bi de buranın meşhur sorusudur çiğköfte yenmesi yasak değil (etsiz çiğköfte olmalı komagene oses vs ) yeter ki taze olsun tanıdık bildik bi yer varsa çok abartmadan yiyebilirsin 😂 bu yolda şimdiden başarılar dilerim ❤️ aklına takılan bir şey olursa yazabilirsin buraya illa bi göz atıyorum uyumadan 👀 keyfini çıkar bu günlerin güzel anne ben hamileliğimi çok sevmiştim hala da özlerim inşallah sende çook güzel bir hamilelik geçirirsin 🙏🏻