Seymarda Dayanamadım erken gebelik testi yaptım ama negatif malesef ama tüm belirtileri yaşıyorum göğüsüm yürürken bile ağrıyo kasık ve bel ağırdı batmalar adete 8 gün var insallah pozitife döner 😞
tatlibebegim_ Seymarda ben senin yaptığın günde yaptığımda silik çıktı 12.gün yaptığım günde daha koyuydu bugünde kan verdim
eylem-47 Seymarda Ben de 11 Ağustos ta aşılama oldum. Vetrol kullandım 5 gün ertesi de gün ovitrelle iğnesi oldum sonrada aşılama. 12.günüm bugün sabah ilk idrarla yaptım ama negatif. Erken gebelik testi değildi. Normal gebelik testiydi
Seymarda Umut oldun bana☺️yani hiç olmadı iğne etkisi vardır diye düşündüm o bile yok diye üzüldüm iğne etkisi sıfırlanıp tekrar mı bhcg artmaya başlıyor
tatlibebegim_ Seymarda teşekkür ederim canım benim adetim düzensiz ne zaman olcağımı kestiremiyorum hep söktürücülerle oluyorum ama takvim 27si gösteriyor
Seymarda Anladım canım benimki Eylül 1 i gösteriyor hadi bir gün öne alsak bile 9 gün var çok mu erken yaptım testi ki
tatlibebegim_ Seymarda ilk idrarla yapmak sonucu daha net veriyor canım ben aşılamanın 11.günü yaptım gözle görülüypdu ama çok silikti 12.günü yaptım daha netti bugün 13.gün kan verdim işte inşallah seninkide pozitife döner🙏🏻 arkadaşımın 13.günü negatifdi 15.gün kanda 9.57 değerle öğrendi