Koalammm İç çamaşırımda pelte gibi mukus gibi seffaf krem renkli bişi vardı. Nişan şeffaf renkli olur mu kızlar? internette olabilir yazıyor sizlerede sormak istedim yaşayan var mı aranızda?
Aleyna4161 Koalammm evet şeffaf renkli oluyor diye biliyorum doktorunu bilgilendir o sana hastaneye gelip gelmemen hakkında bilgilendirir
Sinemm123 Koalammm doktora gittiniz mi acaba? Benimde üç gündür 3-4 kere krem şeffaf renkte sümüksü yapıda akıntılar geliyor. Normalde hiç yaşamadığım türden banada nişan olabilir gibi geldi. 39+1 benimde. Sabah bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım ama geçti sonra
Koalammm islimkry üç dört gün önce düzensiz sancılar çıktı nst de ama hissetmiyorum yarın muayene var bakalım nolucak biyan evvel doğurmak istiyorum 39+1 olduk zorluyor artık çatım ayrılacak gibi resmen. Nişan gelince sancılar başlar mi hemen acaba ?
Koalammm Aleyna4161 anladım canım yarın doktor kontrolümuz var zaten yinede yazsammı yoksa yarın gidince mi söylesem ki
islimkry Koalammm ilk gebeliğimde nişandan bir gün sonra suyum gelmişti. Şimdi daha birşey yok ama bende çok zorlanıyorum yürüyemiyorum bile
Aleyna4161 Koalammm yarın gidince söylersin eğer yeşil ya da pembe gelirse direkt söyle ve sancıların başlarsa hastaneye git inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına 🥰 kaç haftalıksın
Koalammm Aleyna4161 amin canım Allah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimizede 🙏🥰 sancılarım yok şuan ama kasılmalar oluyor arada cumartesi günü de düzensiz sancılar çıktı nst de bakalım yarın nolucak merak ediyorum. 39+1 deyiz ☺️
palperol Pembemsı olmuyo mu nişan , ıntetnettede normal yazıyo şeffaf beyaz akıntı ıcın ama . Benden de dun geldu ama benım daha erken 33. Haftadayım. Ağrı eşliğinde mı gelıyor
Koalammm 1kucukbaby şuan sancım felan yok o yüzden gitmedim su gibi önemli olmadığı için zaten yarın da muayene var yarın soylicem bakalım ne diyecek. Sizin sancınız felan var mıydı geldiğinde nasıl oldu doğumunuz ?
1kucukbaby Koalammm nts de sancı cıktı ben hissetmedim benim hafta ve kilo önceydi 35 de doğum yaptım ama 39 uyumluydu 3510 kilo kızım doğdu sezaryen oldum o yüzden Allah’a şükğr ikimizde iyiyiz doktoruma yazdım benden bölmesi bir sıvı geldi dedim oda hemen gel doğum başlıyor olabilir dedi o gün de doğurdum
Koalammm 1kucukbaby Ay inşallah bende doğururum bugün bakalım nolucak hazırlandım şimdi bir saate yola çıkcaz. Cumartesi günü sancılarım vardı düzensiz nst de çıktı bende hissetmedim 60.80 di belki o yüzdendir bakalım yine çıkacak mı sancı açılma felan var mı merak ediyorum. Sancılarım olmadığı için hala doğurmam gibi geliyor
Koalammm Sinemm123 valla canım neydi bende tam anlayamadım bugün doğum yaptım bende 🥰 doktoruna bı sor istersen
Iremdgn Koalammm sancin mi geldi yoksa suni ile mi yaptin canim birde nisandan sonra bebegin hareketlerinde değişim varmiydii