Nuur2124 N-23 anlıyorum canım ,bence her şeyin bir çözümü var umarım iyi bir hekime denk gelirsin en önemlisi bunu unutmamak diyebilirim🌼Bu arada Mustafa hocada tüp bebek maliyeti nedir biliyor musun🙏
N-23 Nuur2124 inşallah canım, biz Sivas’tan gidiyorduk o yüzden ekstra yol yemek masrafı eğer acı bademde yaptırcaksanız mutlaka para olsun çünkü maliyeti yüksek 70-80 nı ilaçlar iğnelerle yol yemek masrafıyla geçiyor
ipekmom_ Ecem0707 evet kesinlikle tavsiyemdir, halada konuşuruz ebru hocayla hemen cevap verir bişey sorduğumda
Birminikannesi1 Ytrhnd ben İstanbul Şişli Fulya da özel tıp merkezinde yaptırdım ikinci denememde tuttu ilki zaten depreme denk geldi ve hiç iyi değildim gitme imkanınız varsa tavsiye ederim Aşçıoğlu plaza Mehmet Ali Akman doktorun adı
cansugunes0210 N-23 bende yeni başladım bugün vitaminleri aldım nasıl Bi süreç zor mu? Ve toplam da ne kadar tuttu? Bende Mustafa taşın hastasıyım yeni daha başladık
N-23 cansugunes0210 şöyle diyim önce sabır, şükür, dua bu içiyle yola çıkacaz, sadece yumurta toplamada genel anestezi var onun dışında iğneler var oksapar ve Protestan iğneleri omegrav diye vitamin veriyor verdimi
cansugunes0210 N-23 teşekkür ederim ben tüm içemiyorum yalnız kırıp içiyorum sıkıntı olmaz dediler o kadar büyük ilaçlar ki yutkunamıyorum..
cansugunes0210 N-23 bende çok zorlanıyorum ama mecburum valla çok soru sordum kusura bakmayın ama hepsi meraktan valla. Cevapladıgınız için teşekkür ederim