Brn_cnn Ytrhnd istanbuldaysaniz Fulya Bahçeci tüp bebek merkezi var. Baya olumlu yorumlarini görmüştüm
Kvser N-23 Ytrhnd bende Kayseri de Prof Dr Gökalp Öner de tedavi görüyorum şuana kadar memnunum sosyal medya da görüp gittim bende . Mustafa taş la Gökalp bey arasında kaldım . Gökalp beyi tercih ettim . Mustafa bey nasıl acaba memnun kaldınız mı ? Bu doktorlara bakabilirsin canım Kayseri de ikisi de
Aysee10 Ytrhnd ben daha önce 2 kere bahçeci de denedim biri düşükle sonuçlandı diğerinde yumurta toplandı olgun çıkmadı. Aşırı yogunluktan çogu şeyinizle ilgilenmiyorlar sonra orayı tercih etmedim tabiki. Prof doktor ulun ulug ya gidiyorum özel muayenesi var bagdat caddesinde tavsiye ederim 2 yumurta toplanırken bahçecide bu sefer bu doktorum 10 yumurta topladı. İlgi ve hastayı dinlemek detaylıca kontrol etmek çok önemli bu süreçte
Nuur2124 Instagram’dan takip ederseniz inanılmaz mucizeler gerçekleşiyor ..12yil sonra filan özellikle ileri yaşta hiç beklenmeyen hastaları gebe kalan bir hekim Kayseri Acıbadem Hastanesi Mustafa Tas hocamız🥲Ben gerekirse o merkeze gitmeyi düşünüyorum. bir de tüp bebek bana kalırsa bir sonuc ,önemli olan gelişme bölümü.O açıdan dusunursek de Ankara -Mehmet Fatih Karslı hocamız .Takviyeleri inanılmaz güzel .9 Tüp bebek denemesi ardından takviyeleriyle doğal gebe kalan çok fazla .Aynı zamanda tüp bebek merkezi sanırım🙏
N-23 Nuur2124 ben orda yaptırdım, çok başarili bir doktor zaten instagramda bir süre takip edip daha sonra gittim, herşey çok güzeldi sonuç pozitif ama şu eşi rahmi kapatıyor denildiğinden beri çok üzülüyorum
Pnpn Arkadaşlar istanbulda bahçeci altunizade de cem hocaya gittim şimdi başka merkeze geçti o tam anlamıyla rezaletti paranızla rezil oluyorsunuz yüzünüze bakmıyorlar yogunluktan devlet hastanesi gibi ve tabii ki başarısız oldu . Kesinlikle ama kesinlikle istanbulda tek gidilecek bir merkez var o da etiler fertijin tüp bebek merkezi seval taşdemir. Özel kliniği olan instagram ünlüsü bir dr ve bahçeci geçmisinden sonra kesnlikle gözüm kapalı öneririm . Seval hoca candır
Dneglr Bahçeci umut tüp bebek merkezi mehmet reşit asoğlu benım doktorum cok da ilgili yogun olmasına ragmen her sordugum soruya cevap alabiliyorum
se2206 Bende İstanbul Acıbadem Maslak Bülent tirasla başlıcam. Çok iyi bır doktor ve ekibide öyle, hepsi profösör bir arastırın derim. Sürekli televizyonlarda da programlara katılıyor. Dünyaca tanınan bir doktor. Hastaneye gidiyorum yarısı yabancı hastaların. Çok uzaklardan gelenler var.
N-23 Birde mustafa taşta yaptırdım kalp atışı duyana kadar ona gittim sonra artık başka gebelik takibi yapan doktora gideceksiniz, mustafa hoca takip etmiyor dendi, belki bir süre daha takip etseydi eşide böyle olmazdı tek üzüldüğüm nokta bu oldu
Nuur2124 N-23 nasıl yani bebegin eşi mi dolanıyor canım anlamadım.Annem bana doğum yaparken de eşi içeride kalmış ,genetik bir durummus babannesinde de aynı durum olmuş
N-23 Kvser Gökalp beyde çok başarılı, mustafa taşta öyle, ben lans eseri önce mustafa taşı gördüğüm için ona gittim ama ddgm gbı keşke bir süre takip etselerdi hemen tutunca başka hekimlere yollamasalardı
Kvser N-23 Gökap bey öyle değil doğum sürecine kadar hastalarım isterse takibi yapıypeım dedi . Ve gerçekten ben çok ama çok memnunum . Mustafa bey rahim dinlendirme yapıyor mu yoksa taze transfer mi yapıyor ?
Tupbebekile Çokk araştırırdım her doktorla görüştüm hastaları ile görüştüm derken aret kamerde 3 negatifle sonuçlandı sonrasında mahalleden bir ablamız Ömer Faruk vanlıoğluna yönlendirdi . Onunla ilk deneme notmalde 4. Denemede ilk kızımı kucağıma aldım. Sonrasında dondurulmuş denedik o tutmadı .6 denemeyi medipolde yaptık oda olmadı 7. De Ömer hocaya gittik tekrar ikizlerim oldu . Ömer hocaya yaklaşık 50 arkadaşım gitmiştir 48 i anne baba oldu diyebilirim. Muhakakk gidin Ümraniye’de Orion f kadın sağlığı Ömer Faruk vanlıoğlu
Nuur2124 N-23 anlıyorum canım ,bence her şeyin bir çözümü var umarım iyi bir hekime denk gelirsin en önemlisi bunu unutmamak diyebilirim🌼Bu arada Mustafa hocada tüp bebek maliyeti nedir biliyor musun🙏