Merhaba,
2.gebeliğim 39+1 olduk bugün oğluşum ile.Geçen kontrol de 3.kez alttan muayene ettiğinde doktor gelecek gibi değil kanala bile girmemiş ohooo diye söylemde bulunup bu hafta içerisine sezaryen için gün verdi.Bebeğim3,5 kg ilki 3 kilo doğmuştu bunu doğuramazsın kafası da büyük gibi söylemde bulundu.Aslında bi tarafım bekleyeyim en azından bi 40 haftasını bari doldursun belki su sancı ve nişandan herhangi birisi gelir diyor bir tarafımda doktor gün geçtikçe riske atıyorsun diye söylediği için bebeğimi riske mi atıyorum acaba diye korkuyorum 😦 Sezaryen dan zaten korkuyorum kafam allak bullak oldu 🥺🥺😭
Düşünceleriniz nedir?
Simaymavi geçmiş olsun cnm benim ilk gebelikte hiç sancım yoktu açılmam bir cm idi suni sancı verdi doktor cunki40 hafta olmuştu artık bebeğimde iriydi hamdolsun doğurdum ama çok zor geldi bebişin 18 saatte doğurdum
Sahdormommy Benim ilk gebeliğimde sancım hiç olmadı ama 38.haftada suyum gelmişti 12 saat suni sancı çektim şükür doğmuştu ilk çocuğum Fakat bu gebeliğimde hiç bir belirti yok🥺Kaç kg dı acaba bebeğiniz
😭Sezaryen da mecbursam tamam ama çok korkuyorum ya herhangi bir operasyon sürecide yaşamadığım için aşırı panik oluyorum🥺😭
Simaymavi bende nişan gelmişti sadece ve 4 kg idi beneğim korkmayın inanın bende çok korkarım operasyondan ama el mahkumda dua edin bol bol umarım sağlıkla gelir bebiş bende normal doğurmaktan korkuyorum hala atlatamadan ilk deneyimi mi
Sahdormommy Rabbim sağlıkla afiyet ile kucağımıza almayı nasip eylesin hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin 🤲🏻🥺
Simaymavi aceba bebek iri ve çatınız dar olduğu için mi sezeryan diye söylemiş olabilir çünkü benim 34 de kızım 3 buçuk geldi çatı muayenesi olduğumda müsaitti rahat yaparsın demişti öyle olmuştum 🙂
Simaymavi ALLAH razı oldun cnm amin cümlemize
Mervebektass Çatım dar vs diye bir tanım koymadı doktorum 39.haftada hala kanala girmediği için beklemeye gerek yok bekledikçe kilosu artıyor riske girmiş oluyoruz diyor
Simaymavi o zaman saçmalık bu 40 hatta 41 haftayı görenler var kanala hemen zaten inmez o bebek sancı başlar o denli olur yani çatın dar falan demediyse eğer saçmalık cidden.
Simaymavi bence başka bir doktora daha görünün. 2 normal doğumdan sonra boşuna sezeryan olmayın gerekli değilse. Ben 3 doğum yaptım hiç birinde bebeğim doğum anına kadar kanala girmemişti. 3 üncü Çocuğum 4 kilo doğdu
Haziranxc Teşekkür ederim bende bu sabah nasipse başka doktora daha gideceğim sezaryen i şu an için kabul etmeme kararı aldım bende
Mervebektass aynen bencede saçmalık ihtimal de olsa biraz da korkutuyor doktorlar çatım dar değil bebeğimin hareketlerinde de bi anormallik yok elhamdülillah o yüzden bekleyeceğim