Papatya_kokuyo5 incim23 aynn walla bugün kontrole gittik 1700 kilo olmuşuz sence haftasına göre iyi mi seninki nasıl
Kinemtkr TugbaL Bebek sürekli dönüyor zaten onla ilgili değil sanırım. Yürürken kalçama bıçak batiyor sanki:(
incim23 Papatya_kokuyo5 canım kontrole cuma günü gidicem yazarım inşallah kilosu iyidir geçen ay 1kiloydu
EceAtak sevdaaa23 Valla benim bulantı 3 aydır yoktu yine gün yüzüne çıktı 2 gündür her sabah istifra etmekten kaçamıyorum sıcağın üstüne eklenince daha kötü Allah yardımcımız olsun inşallah
Damlagulll 5678_ ha bugün ha yarin die die günümüz geciyor uykusuzluk iştahsızlık halsizlik sıcaklar mide bulantilari baş donmeleri hastaneye sanki müptelası olmuş gibi iki günde bir gitmemiz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣sayayimmi daha
5678_ Damlagulll ya açıkçası bende sürekli hastaneye gitmek istemiyorum mahvediyorlar ya sancım gelmeyene kadar gitmeyi düşünmüyorum ama aşırı şişmis durumdayım ellerim ayaklarım şiş naisl yapıcam bilmiyrm
Damlagulll 5678_ 5678_ göğüs altinda baskı var dimi genellikle yeni yemwk yediğinde o his oluyor ve çok rahatsızlık verici 😟
5678_ Damlagulll evet ya yemek yedikten sonra bide sanki yemek boğazımda durmuş sıvı tüketemiyirum zorlanıyorum
Elzem07 1melek-annesi bende ağırlaştım canım hareketlerim zorlanıyor ama ben çalışıyorum tüm gün ayakta hareket halindeydim bu biraz daha dinç tutuyor beni 😊