Ceyda001 çok teşekkür ederim cevapladığınız için ❤️ İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

TugbaL Bebek sürekli dönüyor zaten onla ilgili değil sanırım. Yürürken kalçama bıçak batiyor sanki:(

incim23 aynn walla bugün kontrole gittik 1700 kilo olmuşuz sence haftasına göre iyi mi seninki nasıl

5995 1 veya 2 farketmez. 2 tatlı kaşığı içiyorum ben

• 5995 bunu yanıtladı.

DtkBsr ise yararsa çok dua ederim valla 😁😁

sevdaaa23
        Valla benim bulantı 3 aydır yoktu yine gün yüzüne çıktı 2 gündür her sabah istifra etmekten kaçamıyorum sıcağın üstüne eklenince daha kötü Allah yardımcımız olsun inşallah

5678_ ha bugün ha yarin die die günümüz geciyor uykusuzluk iştahsızlık halsizlik sıcaklar mide bulantilari baş donmeleri hastaneye sanki müptelası olmuş gibi iki günde bir gitmemiz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣sayayimmi daha

5678_

5678_ göğüs altinda baskı var dimi genellikle yeni yemwk yediğinde o his oluyor ve çok rahatsızlık verici 😟

Damlagulll ya açıkçası bende sürekli hastaneye gitmek istemiyorum mahvediyorlar ya sancım gelmeyene kadar gitmeyi düşünmüyorum ama aşırı şişmis durumdayım ellerim ayaklarım şiş naisl yapıcam bilmiyrm

Damlagulll evet ya yemek yedikten sonra bide sanki yemek boğazımda durmuş sıvı tüketemiyirum zorlanıyorum

1melek-annesi bende ağırlaştım canım hareketlerim zorlanıyor ama ben çalışıyorum tüm gün ayakta hareket halindeydim bu biraz daha dinç tutuyor beni 😊

Damlagulll göğüs altı baskısı hatta resmen elektrik çarpıyor gibi oluyor çok zorrrrr