3. Trimester Anneleri 🥳
DtkBsr bugün itibariyle tam 34 olduk 🌸
Kızlar merhaba burdan soruyorum konuyla alakasız ama yardımcı olun 30+5 haftalık gebeyim 30 haftalıkken doktor bebeğin kol ve bacaklarında kısalık var dedi cücelik ve down sendromu olabilir dedi yaşayan var mı
DtkBsr 27+6dan selamlar.
Oturdugum yerden pişiyor su oluyorummm
Birdaha Rabbım yaz hamileliği nasip etmesin diye dua ediyorum vallahi.
Tabi tüm cevremide uyarıyorum sakın hamileliginizi yaza denk getirmeyin diye
DtkBsr bende 27+1 oldum bugün 🤩 6. Ayimizin son haftası sanırım. Artık 7 aylık gebeyiz
- Hafta kaçıncı ay oluyor
ardengunes aa bizde aynıyız 😀
Hesaplamak böyle daha kolaymış bnde şu hafta kac ay diye düşünüp duruodum 🤣
Havva-Saribas 31 hafta kaç aylık oluyor :)
DtkBsr 31+5 bizde kızımla 🥰
18gunumuz kaldı 37+3🥳🥳🎉
Ares35 32+1 🙋♀️ ve ikinci gebelik 🤰 sıcaklar bir yandan agirlasmak hareket kısıtlanmasi
34+5ten selam kızlar. Mide ekşimesi çok fenayım yatamıyorum artık var mi önerisi olan?
Fdoner-34 Reni kısa süreliğine de olsa kurtarıcı 😥 bi de yemekten yarım saat sonra gelen açlık var bende 😂😂
5995 bi Reni içiyorum o etki ediyor. Bi de hafif dik açıyla yatarsam yanma kesiliyor. Açıyı deneyerek ayarlayabilirsin ben yanlışlıkla keşfettim yanmadan uyuyamadığım bi gece😂
DtkBsr selam kızlar bende 28+2 haftalığım. Dün iç çamaşırıma bir bardak kadar su geldi birden aktı pek önemsemedim. Akıntı diye düşündüm. Bugün de ağrım vardı acile gittim nst sancı çıkmadı ama yoğun süt gibi bembeyaz akıntımın olduğunu söyledi bu nasıl geçer ve nst sancı çıkmadı ama bazen bebek taş gibi oluyor anlam veremedim. Bu arada 30 haftalık gözüküyor bebek iki hafta önde bu sorun olur mu