ilgihazaal Mervveeeee benim 16. Haftada kanama olmuştu plasentadan dolayı. Aşağıdaydı ama sadece çok ileri bir durumda değildi. Ona rağmen ve çok dikkat etmeme rağmen 25. Haftada arkaya yerleşti
Lindam06 Mervveeeee ben hamileliğimin başında öğrendim aşağıda olduğunu çok kanamalar geçirdim 14.haftada gittiğimde yukarı çıkmıştı 🥰
Dylann_3433 24 hafta olmak üzereyim totalisim çıkmaz benim Ama genelde 28 30 haftaya kadar tam yerini bulunuyor Tam kapatmışsa çıkmama ihtimali yüksek
Mervveeeee Dylann_3433 19 haftadayım ve plasentam daha çıkmamış yukarı, inşallah çıkar korkuyorum birşey olur diye
arsaynl Dylann_3433 geçmiş olsun ben de sizinle aynı durumdayım daha 15 haftalık doktor teşhis koyamam dedi 20.haftaya kadar . Ama şuan Plesanta rahimi tam kapatıyor . Siz kaçıncı hafta öğrendiniz bu durumu ? Hiç kanamanız oldu mu ? Doktorunuz ne yapmanızı önerdi ?
defnezumram Mervveeeee çıkmaz tabiki canım 300 gram bebek nasıl çıkartsın önce bebeğin büyüyüp yukarı çıkması lazım 28. Haftaya kadar çıkmış oluyor eşide benimde başta arka duvardaydı bebek büyünce ön duvara geçti plasentam orda da kaldı
Mervveeeee ilgihazaal çok şükür kanamam olmadı ama kontrolde doktor plasentamın aşağıda olduğunu söyledi. Umarım yukarı çıkar bir sonraki muayenemde sizede geçmiş olsun
Sezen01 ilgihazaal benim dört kes kanamam oldu çok dikkat etmeme ve sürekli raporla yatmama rağmen previa marjinalmiş benimkisi de 😢😢😢
Dylann_3433 arsaynl hiç korkmayın benim çok şiddetli kanamalarım oldu 10 ve 12 haftada ama bitti şu an . Cinsel ilişki kesinlikle yasak ağır kaldırmayın ıkınmayın çok yürümeyin en önemlisi bunlar stres yapmayın öok korkulacak bir durum değil ben boşuna kendime bebeğime stres yaptım sadece erken geliyor bu yaramazlar buna hazır olun tabi gelmeyedebilir ve en önemlisi çok deneyimli bir hekim🫶🏻
arsaynl Dylann_3433 inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimizin 🤲 Sizin doktorunuz perinatoloji uzmanı mıydı yoksa normal kadın doğumcu mu ? Hangi şehirde oldunuz ? Ben Urfadayım iyi bir doktor bulmaya çalışıyorum şuan . Doç veya Prof bakıyorum özellikle
Star502 1ciftyesilgoz benimde aşağıda 31 haftalık oldum ve sezeryana karar verdi doktorum , onun haricinde korkmayı gerektirecek bir durum olmadığını söyledi
N-23 1ciftyesilgoz tam kapatmışsa bizler gibi daha düşük ihtimal, çok kötü bir duygu ama her an o korkuyla yaşamak benim zaten ilk işim inşallah doğumdan sonra psikiyatri ye gitmek o kadar ki psikolojikmen yıktı beni
Dylann_3433 arsaynl benim doktorum cerrah bizlerin iyi bir cerraha ihtiyacı var unutmayın bunu hem kadın doğumcu hem çok iyi bir cerrah istanbul acibadem hastahanesinde zaten hazırlıklı giriyorlar korkmayın
N-23 Lindam06 keşke öyle mucizeler bizde görsek 18 de gittim kapatmış 20 de gitmek kapatmış 21+6 da gittm yine aynı artık Allah’a emanetiz
Dylann_3433 Arkadaslar stres yapmayın gerek yok tıp çok ilerledi 28 haftayı geçtik mi gerisi kolay 1.250 kg üstü evet yoğun bakımda kalıyor ama çıkıyor korkmayın inşallah zamanında vaktinde gelirler Kesinlikle ağır iş yapıp ilişkiye girmeyin en önemlisi bu