Nurcihannan Kızlar devlet takipli olan varmı. Son haftalarım olduğu için her hafta kontrole gitmem lazım ama doktorlar randevüsüz bakmıyor bende mecbur 15 gün sonrasına randevü alıyorum. Ramdevusuz kontrole gidebilen varmı
Cceylann01 Nurcihannan genellikle çok yoğum oluyor o yğzden gittiğinde baya beklersün önce randevuluları alırlar
Gamze_cnky Nurcihannan Doktorun insanlığına bağlı , kağıda kendi adını-soyadını yazıp , randevu bulamasan da bununla kayıt açtır diyen de var
Daisy0000 Nurcihannan Doktoruna bağlı ben bazen randevusuz gidip kapıdan kendimi gösteriyordum ,direk gel diyordu
Esrahmet Nurcihannan ben son 1 ayimda randevusuz gittim çokta beklemeden aldı bence o doktordan doktora değişiyor
Freckles Doktorunla konuşman lazım bu durumu sonuç olarak onun insiyatifine kalmış bir durum. Belki bi kağıt verir gidip gelmen rahat olur.
123blogggh Dün kontrolüm vardı 37 haftalığım haftaya randevusuz gelebilirsin diğer hafta için randevu al dedi
Mihribani Bnde devlet kontrollüyüm randevu bulamadığımda sabah erkenden gidip sekreter gelmeden orda olup sekreterden sıra alabiliyorum doktorumdan bi normal sora bi randevu şeklinde ilerliyor içeriye alımda
Nurcihannan Bizim hastanede hiç bakmıyorlar randevüsüz bide 2 hafta geriden diye haftada 2 kontrol verdi şimdi
Aysegulce1 Nurcihannan doktor ne diyorsa onu yapmaya çalış sabah çok erken gidince sıra veriyorlar ben genelde öyle yapıyorum benimde son günlerim çünkü
nunusmom Nurcihannan bende snn gibi son haftalarımda haftalık kontrole gittim ve randevusu alıyorlsr son haftalarında giriş yaparken doktorum haftalık çağırdı randevu bulamadım bilmem şu kdr haftalık gebeyim derseniz almaları gerekiyor diye biliyorum. Ve sabah erken girmeye çalıs ilk saatlerde
TomrisHanim Nurcihannan bir ara gittim rica ettim baktı bazı hastaneler randevusuz gittiğinde kimliğini verip doktor muayene ediyor bence bakarlar son günlerin nede olsa
Doruk_annesi Nurcihannan Bende devlet hastanesi kontrollüyüm doktorumdan çıktığım gibi MHRS randevu programından randevu talep ediyorum 1 hafta sonraya buluyorum bilgin olsun