Kızlar 34 haftalık hamileyim dün çok şiddetli karın ağrısı ve ishal problemi yaşadım aynı zamanda feci bi şekilde karın sertleşmesi ve kasık ağrısı da vardı sizce bu doğum belirtesi olabilir mi tuvalette çıkma sıklığımda aşırı derece arttı resmen dakika başı tuvalete gidiyorum bilgisi olan varsa söyleyebilir mi ? 😔
34+4 haftalık gebelik 😔
[silindi]
Gizem_cetinbas sancı durumunuz nasıl
Benimde idrar az bişe bekleyince kasıklarım çok ağrıyor
34+1 im
[silindi]
Merve3801 bebek büyüdüğü için hareket edecek alanı kalmıyor ve baskı oluyor bu sefer de sürekli lavabo ihtiyacı oluyor bazen tutturamayabilirsinizde 🤗
Aynı haftadayız canım benimde aynı şikayetlerim var düzenli şekilde sancın olmuyorsa korkma benim suyumda sızıntı şeklinde geliyo doktora gidicem birazdan ama dedigim gibi sadece agrıların varsa ve düzensizse korkma
[silindi] düzensiz olarak belimden giren zonklama şeklinde ağrılar var
fundactak düzensiz olarak belimden böyle zonklama şeklinde ağırlar giriyor
Merve3801 aynısı bendede var 😔
Gizem_cetinbas Hastaneye gidip nst çekebilirsiniz benimde bu haftalarda aşırı sancı ve bebegin kendisini kasması sonucu erken doğum tehlikem başlamıştı 36+6 ’ya kadar ilaçlarla durdurduk sonra doğdu.
fundactak bebeğinizin kilosunu öğrendiğiniz zaman bana da bilgi verirmisinz gidecekseniz benim önümüzdeki ay kontrolüm her bebek bir değil ama aklıma takıldı 😊
superstar_00 hastane bana çok uzak 1,5 saat sürüyor bulunduğum yerde sadece aile hekimliği var orasıda bakmıyor 😔
Gizem_cetinbas canım haftan küçük değil sancın olabilir yakın zaman da kontrolün yoksa bence bi acile git nst çeksinler bebişin biraz daha içerde kalması senin ve onun gelişimi için daha iyi olacaktır hem kilo alır toplanır. Korkutmak için söylemedim lütfen stres yapma. 31+5 de aynı şikayetler ve artı bebek hareketlerinde azalma ile acile gittim sancım çıktı çok erken olduğu için bir gün yattık hastanede.
Aslında bu benim ikinci gebeliğim ilkinde pek bişey anlamamıştım bianda oldu bitti ama ikinci gebeliğim hiç öyle ilerlemiyor resmen bildiklerimi unuttum 😊
nefessmommm dün gittim sağlık ocağına hemen alttan bakalım falan diyorlar ilk gebeliğimde açılmsı var diye beni sevk ettiler hastaneye gittik ne açılma var ne sancı 😅burda hastane yok merkeze gitmemiz gerekiyor arabamız falanda olmadığı için istediğim her an hastaneye gidemiyorum çok kötü bi durum 😔
Gizem_cetinbas cuma günü hastanedeydim yine 2500 kiloydu canım bugun ögrenirsem yine haber veririm tabi ☺️
Gizem_cetinbas bir sonra ki kontrolün ne zaman canım
[silindi]
Gizem_cetinbas çok normal yükünüz ağır bel taşımıyor ağrıyor kilonuz da var ise oda ona eklenir benimde öyleydi geçecek inşallah kolay değil hamilelik rabbim yardımcınız olsun siz ve sizin gibi bekleyenlerin 🙏🫶
Gizem_cetinbas ishal salgını var canım bende yakalandım geçen gün inanki doğuruyor sandım çok şiddetli bı agriydi hasta oldum hep yattım iki üç gün anca kendime geldim muz beyaz leblebi pilav gibi şeyler yemelisin ama mutlaka doktorunu arama şansın varsa ara
Gizem_cetinbas Anladım 😔