bbayram merhabalar öncelikle acinizi en derinden hissettim ,okurken ağladım üstelik biliyorum çok acı bir durum .Bende bebeğimi kaybettigimi tempolu bir şekilde çalışırken düşük yasadigimda öğrendim.Ustelik 3 haftalık kanama sonucu.Cok geçti elbette her şey için.Fakst sonrasında bir çok şey peşimizi bırakmadı .Poliplerim ,kistlerim, sistit, ülser hepsinin ağrısıyla baş etmeye çalıştım Eşimde de sperm hareketsizligi sayi azligi vs. Bunların olduğunu öğrendim Ama hiç ümidimi yitirmedim. belkide hiç anne olamayacağım.Bebeginiz melek oldu belki ama yeniden anne olabilirsiniz.Bu platformda o kadar eminim ki anne olma şansı çok düşük ihtimal olsa da heyecanla bekleyenler .Veya doktorların imkansız dediği hemcinslerimiz..Bir çok çift yaşıyor ilk bebek sanırım biraz sakıncalı .Bende ailenin ilk cocuguyum ama annem benden önce bir bebeğini kaybetmiş.Dusuk ardından gelen bebeğe de Gokkusagi bebek denirmis🥲Sizin en büyük mucizeniz sağlığınız.En önemlisi de gelecekteki çocuklarınız için psikolojik sağlığınız 🙏bazen bir seyler ters gidebiliyor bebek için de anne için de .Yıllar öncesinde de çok fazla dogumdan ölen kadın nüfusu çok fazlaymış.Benim annem 3 ayllikken annesini kaybetmiş mesela bu daha da acı değil mi? Sizin bebeğiniz melek oldu ve size şefaatçi olucak🙏Belkide sonsuz dünyada bulusucaksiniz🥲Yeniden anne olacağınızı unutmayın ,anne olmak gibi şükür bir hediyeniz var bunun kıymetini bilin ❣️Buradaki bir gün bile anne olmayı hissedememis kişilerden biri de olabilirdiniz Allah korusun bir de bu yönden düşünün❣️Bir de her bastırılan duygu biliyorsunuz ki bir tramva , bir hastalik oluşturabiliyor Kendinizi bedenen ve ruhen gencecik yaşınızda korumaya yönelin🌼İnşallah bir nebze moral olur söylediklerim🌼Geleceğin güzel annesine ufak bir not olsun soylediklerim , kocaman sevgiler🥲